Prema mišljenju poznatih zvijezda i beauty stručnjaka, ovo su najbolje hidratantne kreme na tržištu

Prema mišljenju poznatih zvijezda i beauty stručnjaka, ovo su najbolje hidratantne kreme na tržištu

Ovo su kreme koje obožavaju i slavne dame, a možeš ih pronaći i na našem tržištu

Dobra hidratantna krema osnova je svake beauty rutinu, no ponekad je teško pronaći onu pravu koja će odgovarati potrebama naše kože.
 
S obzirom na to da dolaze topliji dani, sada je pravi trenutak da prilagodimo svoju skincare rutinu te da uvedemo neke laganije formulacije kad je riječ o kremama za njegu lica.
 

via GIPHY

Brendovi nam svake sezone predstavljaju neke nove i inovativnije formule, a u moru svih tih proizvoda koji su nam dostupni, lako je ostati zbunjen. Iako volimo isprobavati beauty novitete, ponekad volimo i igrati na sigurno te ostajemo vjerni dobrim starim klasicima.
 
Postoje i oni beauty proizvodi koji su zbog svoje iznimne kvalitete stekle mnoge obožavatelje, a vrlo su popularni i među poznatim damama.  Ako se pitaš koje su to hidratantne kreme favoriti unutar kozmetičkih torbica slavnih osoba, zaviri u našu fotogaleriju jer smo izdvojile one najpopularnije, a možeš ih pronaći i na našem tržištu.
 
Foto: Unsplash, Instagram

Weleda Skin Food - 75 kn


Weledina Skin Food krema jedna je od najpopularnijih na svijetu, a u njezine se blagodati kunu i slavne dame poput Julije Roberts i VIctorije Beckham. Vrlo je hranjiva i sadrži prirodne sastojke, a osim za njegu lica, može se koristiti i kao krema za ruke, pete, laktove, umjesto balzama za usne, itd. 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 23.3.2020 10:28:45
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
Kiehls i Avene su mi uvijek odlične :)
malikekoserk1
  • 21.3.2020 14:27:13
  • Bodova: 23003
  • Prijavi
Stvarno super izbor krema . Od ovih svi ponuđenih isprobala sam Kiehl`s Ultra kremu i moram priznati da nešto bolje nisam još probala, stvarno mi je bila veliko otkriće.