Poljski beauty brend predstavio novu liniju za njegu suhe i dehidrirane kože

Poljski beauty brend predstavio novu liniju za njegu suhe i dehidrirane kože© Nikola Zoko

Proizvodi iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje, ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te pružaju regenerativni učinak

Prateći aktualne globalne beauty trendove u kozmetičkoj industriji, fokusirajući se na bio- fermentima koji štite i jačaju prirodnu floru kože, hidratiziraju i zaglađuju kožu, vodeći poljski beauty brend ZIAJA, jučer je u krugu odabranih novinara i blogera predstavio kolekciju proizvoda namijenjenu njezi suhe i dehidrirane kože. Nazvana po jedinstvenom i inspirativnom gradu u Poljskoj (gdje je prije 30 godina započela uspješna Ziaja priča) GdanSkin linija nadahnuta je jedinstvenom arhitekturom Gdanska, njegovim položajem na Baltičkom moru i priobalnom klimom.  


(Foto: Nikola Zoko)

Kako bi dočarala ljepotu Gdanska, u trgovini Högl u Ilici 12, sagrađen je 'grad' u čijem su fokusu neke od najprepoznatljivijih građevina ovog baltičkog grada. Arhitektonski elementi i rad rukama uklopio se i u ovogodišnju Höglovu kolekciju koja svojim dizajnom slavi ljepotu umjetničkog pravca Bauhaus.

Kako su spojeni moda i ljepota, Bauhaus filozofija i najprepoznatljivije arhitektonske vizure grada Gdanjska jučer su vidjeli zaljubljenici u oba brenda, Ziaju i Högl, među kojima su bile glumice Matija Prskalo, Mirta Zečević, Barbara Vicković, direktorica direkcije Miss Hrvatska Maja Vračarić i mnogi drugi.  


Mirta Zečević, Alma Premerl Zoko, Barbara Vicković i Matija Prskalo(Foto: Nikola Zoko)

Proizvodi iz GdanSkin linije sadrže morski kolagen koji ima snažno anti-age djelovanje, dok ekstrakt smilja, marulje (macine trave), ljekovitog sipana i fermentirani minerali jačaju kožu te joj pružaju umirujući i regenerativni učinak. Odlikuje je jedinstvena i pomalo neobična mirisna kompozicija, nadahnuta Baltičkim morem i vegetacijom stjenovitog, priobalnog područja, a na designu ambalaže predstavljeni su najprepoznatljiviji arthitektonski simboli grada Gdanska.


Maja Vračarić (Foto: Nikola Zoko)

Glavni sastojci: Morski kolagen koji je prirodni protein u obliku koji je topljiv u vodi. Ova kozmetika jača proteinske i lipidne strukture kože, reducira dubinske i površinske bore, zadržava vodu u epidermisu i pruža trenutnu hidrataciju kože stimulirajući prirodne procese proizvodnje kolagena u koži poboljšava elastičnost i čvrstoću kože.


Alen Ljubić (Foto: Nikola Zoko)


U Ziaja GdanSkin liniji nalaze se osvježavajuća SPA RELAX kupka gel, uljni piling za tijelo s mrvicama ljuski školjki, iluminizarući balzam za tijelo i hidratantna krema za ruke. 
 
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 1.7.2020 14:44:18
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Volim njihove proizvode, dosta njih i koristim , ovo ću sigurno isprobati jer baš je za moj tip kože.