Počeo je Tjedan ljepote u kojem su odabrani tretmani 100 kuna, a ove godine ima i humanitarnu notu

Počeo je Tjedan ljepote u kojem su odabrani tretmani 100 kuna, a ove godine ima i humanitarnu notu

Dio iznosa od kotizacija salona donirat će se Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME

Udruženje kozmetičara Republike Hrvatske već sedmu godinu organizira Tjedan ljepote i to u svrhu promicanja kulture njege lica i tijela te ujedno pružanja prilike što većem broju građana da posjete renomirane kozmetičke salone. Ove godine se održava u periodu od 10. do 16.  veljače, a sudjeluju kozmetički saloni iz devet hrvatskih gradova.  
 
Kozmetički tretmani nisu važni samo za uljepšavanje, nego i za zdravlje

Saloni nude različite kozmetičke tretmane po fiksnoj cijeni; jedan 1 tretman = 100,00 kn, a čija je vrijednost u redovnoj ponudi višestruko veća. Cilj je potaknuti nas da u ovom ubrzanom načinu života odvojimo vrijeme za sebe. Upravo današnji koncept i stil življenja zahtijevaju konstantnu njegu lica i tijela pa su tretmani i stručni savjeti kozmetičara neophodni za održavanja zdrave kože lica i tijela, uljepšavanja i uklanjanja estetskih nedostataka lica i noktiju, te podizanja samosvijesti i radne sposobnosti klijenata. Stoga Udruženje kozmetičara kroz Tjedan ljepote želi osvijestiti građane kako kozmetički saloni ne nude samo tretmane uljepšavanja nego njihove usluge imaju važnu ulogu i u očuvanju zdravlja. 

Humanitarna nota manifestacije 

Ove godine je Udruženje dio iznosa od kotizacija salona odlučilo donirati Udruzi žena oboljelih i liječenih od raka NISMO SAME. Udruga Nismo same provodi niz humanitarnih akcija za pomoć ženama, a definitivno jedna od poznatijih je akcija „Nisi sama – ideš s nama“, kojoj je glavni cilj pokrivanje troškova odlaska na terapiju žena oboljelih od malignih bolesti.
Popis salona koji sudjeluju u Tjednu ljepote i lista tretmana koji nude po nižoj cijeni možeš pronaći na službenoj stranici


 
 
Komentari
+2
 
87dea
  • 11.2.2020 13:19:10
  • Bodova: 16019
  • Prijavi
Predivna akcija