Pjene za čišćenje lica nježne su, učinkovite i odlične za sve tipove kože. Izabrale smo najbolje iz drogerija

Pjene za čišćenje lica nježne su, učinkovite i odlične za sve tipove kože. Izabrale smo najbolje iz drogerija

Nježne su, a opet iznimno učinkovito kod uklanjanja šminke i svih ostalih nečistoća s lica

Čišćenje lica jedan je od onih koraka unutar beauty rutine koje nikako ne bismo trebale preskakati. Želiš li imati zdravu i njegovanu kožu, onda si ne bi trebala dopustiti odlazak u krevet sa šminkom na licu.
   
S obzirom na to da se industrija ljepote rapidno razvija, na tržištu nam je danas dostupan uistinu širok asortiman proizvoda za čišćenje lica i uklanjanje make up- a - od gelova za čišćenje, mlijeka ulja i raznih pjena. Svi ti proizvodi imaju svoju funkciju, a razlikuju se po samoj teksturi.
 
U posljednje vrijeme sve popularnije postaju pjene za umivanje koje su odličan izbor za svaki tip kože, a prema koži su vrlo nježne. Izuzetno su učinkovite i u skidanju šminke, a vrlo se lako koriste. Nakon korištenja, koža lica je čista i mekano glatka.
 

via GIPHY

Kod odabira idealne pjene za lice, obrati pažnju na sastav te odaberi onu koja će odgovarati potrebama tvoje kože. Izbjegavaj proizvode s agresivnim sastojcima poput alkohola i parabena. 
 
Želiš li uključiti pjenu za umivanje lica u svoju rutinu, no ne znaš koju odabrati pogledaj neke od naših prijedloga u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash 

Balea Pjena za umivanje - 19 kn



S aloe verom. Za normalnu i mješovitu kožu.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 23.5.2020 14:31:34
  • Bodova: 23931
  • Prijavi
Nisam još isprobala , ali mislim da hoću , čini mi se super.