Otkrivena tajna Hollywooda - ATP čista hijaluronska kiselina

Otkrivena tajna Hollywooda - ATP čista hijaluronska kiselina

ATP serum za pomlađivanje kože

Od 23.-27.2. svaki dan poklanjamo pakiranje ATP seruma, a potrebno je točno odgovoriti na pitanje dana na kraju članka. ATP serum po promotivnoj cijeni možete kupiti i u webshopu.


Lijepu kožu je jednostavno postići s ATP serumom od čiste hijaluronske kiseline!
Bez skupih tretmana i injekcija, bez ukočenog izgleda lica, bez staračkih pjega i otrovnih supstanci.

ATP serum za pomlađivanje od čiste hijaluronske kiseline proizveden je pomoću tehnologije zaštićene patentom kojom se dobiva biooptimizirana hijaluronska kiselina. Riječ je o kiselini koja može prodrijeti kroz dublje slojeve kože kako bi spriječila starenje upravo na onim mjestima gdje starenje počinje.

ATP serum za pomlađivanje od čiste hijaluronske kiseline radi u dvije faze. Prva faza počinje gotovo neposredno nakon što se serum nanese na kožu na taj način da biooptimizirana hijaluronska kiselina “okupa” kožu. Koža postaje blistava, tonirana i regenerirana.

Samoobnova kože

Serum će se upiti u kožu, a da pritom neće ostaviti ljepljive ili masne tragove. Suha koža bez sjaja će nestati i nju će zamijeniti prirodno tonirana koža svježeg i blistavog izgleda.
Druga faza se sastoji u obnovi kolagena hijaluronske kiseline u slojevima kože. U ovoj fazi koža počinje sama sebe obnavljati, a vi ćete početi zamjećivati znatnu razliku u njenom izgledu nakon otprilike tjedan dana.
Nakon mjesec dana ta će razlika biti toliko očita da ćete ne samo vi nego svi oni koji vas okružuju primijetiti ogromno poboljšanje u izgledu kože.

Primjena

Nakon što operete lice, nanesite mali količinu ATP seruma za pomlađivanje (2 kapi) i utapkajte na kožu ujutro i navečer.

Make-up i vlažilo (moisturizer) mogu se nanositi nakon seruma.

Napomena: Serum se smije nanositi ispod očiju.

Paula Duncan, slavna australska glumica sada redovno u svojoj njezi primjenjuje ATP serum od čiste hijaluronske kiseline.

Početak je posvjedočila svojim riječima: “Ja vodim vrlo iscrpljujući životni ritam između mojih glumačkih uloga, dobrotvornog rada i naravno mojih odlazaka na događanja, te ne pružam koži njegu koja joj je potrebna. Prije tjedan dana započela sam s korištenjem ATP seruma i već svoju kožu osjećam mekšom i glatkijom. ATP serum mi je izuzetno pomogao. I moji prijatelji već zapažaju razliku u mom izgledu.
Definitivno sam sretna s rezultatima uz tako mali napor i s tako malo količine preparata – rezultati su stvarno naprosto zadivljujući.“

Za više informacija pogledajte web stranicu: http://www.vanessa-vesna.hr/atp.htm  ili se javite na broj 091/400 1952


Dobitnice/i dana:

23.02.2009: Renata Novak, Lipik
24.02.2009: Irena Piškor, Zagreb
25.02.2009: Petra Majdak, Umag
26.02.2009: Marina Bračun, Zagreb
27.02.2009: Miro Ostrelič, Zagreb

Pitanje dana: 27.02.2009: Koja tvrtka je generalni uvoznik ATP hijaluronske kiseline?

a) Vesna-Vanessa
b) Vanesa-Vesna
c) Vanessa-Vesna            TOČAN ODGOVOR!

NATJEČAJ JE ZAVRŠEN!

Pošaljite točan odgovor sa vašim nadimkom na portalu Žena.hr na info@zena.hr i osvojite pakiranje ATP seruma. Prva čitateljica ili čitatelj sa točnim odgovorom osvaja nagradu. Vrijeme objave dnevnog pitanja je svaki dan između 9-12 sati.

Nagradu mogu osvojiti isključivo registrirane članice i članovi portala, koji nisu osvojili nijednu nagradu u posljednja 3 mjeseca (knjiga tjedna, nagrade kao najaktivniji korisnici, sponzorske nagrade u člancima...). Registrirajte se.
Ista osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

 
Komentari
+2
 
federeta
  • 27.2.2009 16:37:36
  • Bodova: 4775
  • Prijavi
ponosno nosite svoje godine