Odlični tonici za lice idealni za ljeto koji odgovaraju svim tipovima kože

Odlični tonici za lice idealni za ljeto koji odgovaraju svim tipovima kože

Glavna svrha tonika je regulirati razinu pH kože, a koristi se nakon čišćenja lica. Odstranjuje i ostatke šminke i prljavštinu, a kožu hidratizira i obogaćuje vrijednim sastojcima te ju priprema za korake koji slijede

Tonici u njezi koži u posljednjih su nekoliko godina postali nepravedno zanemareni jer mnogi smatraju da je njihovo korištenje nepotrebno. Ipak, kvalitetan tonik može biti savršeni dodatak tvojoj beauty rutini i učiniti čuda za kožu, samo trebaš pronaći onaj koji će ti idealno odgovarati.  
Glavna svrha tonika je regulirati razinu pH kože, a koristi se nakon čišćenja lica. Odstranjuje i ostatke šminke i prljavštine, a kožu hidratizira i obogaćuje vrijednim sastojcima te ju priprema za korake koji slijede. Ovisno o vrsti, tonik može i smanjiti vidljivost pora, uravnotežiti  razinu sebuma te smiriti upalne procese. Tonik zaista može poljepšati kožu i dati joj onaj zdravi sjaj pa ga svakako uvrsti u svoju rutinu.
 

via GIPHY

U drogerijama je danas dostupan širok izbor tonika za sve tipove kože, a prilikom odabira najvažnije je obratiti pažnju na sastojke. Izbjegavaj one koji sadrže alkohol, parabene, parafine i silikone te biraj tonik koji sadrži glicerin, hijaluronsku kiselinu i druge vrijedne sastojke. Za ljeto su idealan izbor tonici s prskalicom koji će osvježiti i hidratizirati kožu tijekom najvećih vrućina.
 
Istražile smo što se nudi u drogerijama i izdvojile deset najboljih tonika za sve tipove kože.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Afrodita Professional CLEAN UP HYDRO TONIK Hyaluron - 100 kn


Sadržava patentiranu potpuno prirodnu hijaluronsku kiselinu koja osigurava intenzivno i dugotrajno vlaženje dubljih slojeva kože. Uspostavlja prirodnu pH ravnotežu kože i optimalno je priprema za daljnju njegu.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2