Odlični anti-age proizvodi koje ćeš pronaći i u drogerijama

Odlični anti-age proizvodi koje ćeš pronaći i u drogerijama

Pravilnom njegom i odgovarajućim proizvodima možemo odgoditi starenje i pojavu bora

Želimo li stariti dostojanstveno, važno je održavati zdrave navike koje uključuju fizičku aktivnost, zdravu prehranu i dobar san. No osim svega navedenog, pojavu bora možemo odgoditi i usporiti i pravilnom njegom i brigom o vlastitoj koži.
 

via Giphy
 
Kvalitetni i luksuzni proizvodi za njegu kože vrlo su skupi i malo tko ih si može priuštiti stoga uvijek nastojimo pronaći one koji su cjenovno pristupačniji, a jednako učinkoviti. Iako za uvođenje anti-age njege nikada nije prerano, dermatolozi otkrivaju da bi to trebalo biti u ranim 30-ima.
Kod odabira anti-age proizvoda, ono na što bi trebala obratiti pažnju su sastojci koji se nalaze u određenim proizvodima. Najučinkovitiji su serumi u kojima je koncentracija aktivnih sastojaka najveća pa ih svakako nastoj uvrstiti u svoju rutinu. Osim seruma i dobre hidratantne kreme, nemoj zaboraviti i na njegu osjetljivog područja oko očiju. S obzirom na to da koža s godinama postaje sklona suhoći, razmisli i o tome u svojoj beauty rutini počneš koristiti ulja za njegu lica.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Estée Lalonde (@esteelalonde)


Ako si u potrazi za učinkovitim, a cjenovno pristupačnim anti-age proizvodima, u fotogaleriji u nastavku pogledaj naše favorite.
 
 
Foto: Instagram

Vichy Slow Age Noćna krema maska - 240 knObnavljajuća i osvježavajuća krema i maska koja kožu obogaćuje kisikom. Punija, ujednačena i blistava koža.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 19.3.2020 14:52:56
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Stvarno genijalni proizvodi . Danas stvarno postoje super proizvodi za lice i ako se navrijeme krene sa njegom , stvarno se može usporiti starenje.