Od Meghan Markle do Rihanne: Evo koje parfeme obožavaju slavne dame

Od Meghan Markle do Rihanne: Evo koje parfeme obožavaju slavne dame© Instagram

Ako još uvijek nisi pronašla svoj savršen miris, možda ti omiljeni parfemi slavnih dama mogu biti inspiracija

Gotovo svaka žena zna da odabir savršenog mirisa nije jednostavan. Puno nas je provelo godine i godine isprobavajući stotine parfema, od testera i, samo kako bi pronašle onaj svoj najdraži miris, miris koji će druge podsjećati baš na tebe. I kada ga jednom pronađemo, taj parfem ponosno stoji na našoj polici, a mi iznova i iznova kupujemo nove bočice. 
I iako definitivno nije najvažnija stvar na svijetu, svi volimo lijepo mirisati, a i izbor parfema može puno toga otkriti o osobi koja ga nosi

Ako si se ikad pitala kako mirišu neke od najpoznatijih žena na svijetu i kojim parfemima su vjerne već godinama, pronađi odgovor u nastavku. Uostalom, ako još uvijek nisi pronašla svoj savršen miris, možda ti parfemi ovih slavnih dama mogu poslužiti kao inspiracija.  
 
Meghan Markle

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Meghan Markle ?? (@meghanmarkle_official)


Meghan Markle obožava mirise u toj mjeri da ne izlazi iz kuće bez parfema na sebi. Kako je rella jednom prilikom u intervjuu za Express, obožava nekoliko mirisa, ali među omiljenima joj je Jo Malone Wild Bluebell.Jo Malone Wild Bluebell, 935 kn (100 ml)
 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
ivas
  • 27.4.2020 8:34:49
  • Bodova: 53618
  • Prijavi
moj omiljeni je trenutno Lancome Miracle, a inače najiviše volim S.Oliver Selection
vmarina
  • 5.4.2020 10:43:58
  • Bodova: 50854
  • Prijavi
Dobro.