Nježne čistilice za lice koje ćeš obožavati, pogotovo ako je tvoja koža lica suha

Nježne čistilice za lice koje ćeš obožavati, pogotovo ako je tvoja koža lica suha

Čišćenje kože lica korak je koji nikako ne bi trebala preskakati unutar svoje beauty rutine

Kada govorimo o njezi kože najvažniji korak, osim dobre hidratantne kreme, je i čišćenje lica. Unatoč tome što na tržištu postoji zaista jako puno proizvoda za čišćenje kože lica, pronaći dobar proizvod ponekad je vrlo teško, osobito ako imaš suhu ili pak osjetljivu kožu.
 
Bez obzira na tip kože, čišćenje lica korak je koji nikako ne bi trebala preskakati unutar svoje beauty rutine. Čak i ako ne nosiš šminku, tijekom dana se na tvom licu skupljaju razne prljavštine koje je prije odlaska na spavanje potrebno odstraniti.
 

via GIPHY

Danas su nam za čišćenje lica dostupni razni proizvodi, a razlikuju se po sastavu i teksturi. Najčešće dolaze u obliku gelova, ulja, mlijeka za čišćenje ili pak kremastih umivalica. Imaš li suhu kožu, najviše će ti odgovarati umivalice kremaste teksture koje su obogaćene hranjivim sastojcima poput glicerina i shea maslaca. Izbjegavaj one proizvode koji u svom sastavu imaju alkohol, parfeme ili parabene koji bi mogli dodatno isušiti tvoju kožu ili pak izazvati iritacije.
 
Pronađi blago sredstvo za čišćenje kremaste formule koje će nježno odstraniti šminku i ostale nečistoće s tvog lica. Takve preparate najbolje je koristiti dva puta dnevno – ujutro i navečer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SARA CRAMPTON (@harperandharley)


Ako si u potrazi za idealnim proizvodom za čišćenje suhe kože, zaviri u našu fotogaleriji jer smo izdvojile naših deset favorita.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Avene Tolérance Extreme losion za čišćenje - 147 kn


Njega za čišćenje koja čuva ravnotežu osjetljive kože kojoj je potrebna njega visoke sigurnosti i preosjetljive kože kojoj je neophodna umirujuća njega. Sadrže samo esencijalne sastojke koji zadovoljavaju fiziološke potrebe kože. Ne sadrži niti jedan oblik konzervansa, parfem i emulgatore, koji koži nisu potrebni.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 9.7.2020 14:41:52
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Odličan izbor , uvijek bi odabrala od Avene , to znam da je vrhunska stvar.
velandra
  • 9.7.2020 13:07:08
  • Bodova: 16926
  • Prijavi
Ima i jeftinijih, a dobrih.
jasminka2
  • 9.7.2020 11:15:18
  • Bodova: 1473
  • Prijavi
Malo su preskupe...za tu kvalitetu..