Nikad više 'bijela kao sir': Uz ove ćeš pekmeze i ulja za tijelo brončanu put postići u rekordnom roku

Nikad više 'bijela kao sir': Uz ove ćeš pekmeze i ulja za tijelo brončanu put postići u rekordnom roku© instagram

Strahuješ od blijede puti zbog koje ćeš se sramiti šetati plažom? Za time nema potrebe jer čak i ako prirodno teško tamniš, uz ove ćeš pekmeze, losione za tijelo i suha ulja sa zlatnim česticama i ti izgledati kao brončana boginja

Unatoč tome što nam stručnjaci i dermatolozi stalno govore da se ne izlažemo pretjerano suncu te da svakako izbjegavamo štetno sunčanje, standardi ljepote nerijetko tjeraju žene da odlaze u solarije, satima se sunčaju na plaži i čine sve ne bi li postigle lijepu preplanulu put zbog koje će izgledati ljepše. 

Imperativ ljepote u Zapadnom svijetu u kojem živimo je taj da se preplanula put iznimno cijeni i smatra odrazom zdravlja i seksepila, dok se blijeda put nerijetko omalovažava. Tako možemo često čuti izreke poput "blijeda si kao sir" ili "izgledaš kao snjegović", a to su komentari koje realno niti jedna žena ne želi čuti dok uživa na plaži. Upravo kako bi izbjegla neugodne poglede i komentare, ali i kako bi se sama osjećala ljepše i bolje u svojoj koži, možeš posegnuti za odličnim pekmezima, uljima i losionima za tijelo koji osim što njeguju i hidratiziraju kožu tijekom ljetnih mjeseci, potiču i prirodno tamnjenje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gigia ?? (@gigia_ga)


Od losiona sa zaštitnim faktorima, ulja sa zlatnim česticama pa sve do pekmeza na bavi ekstrakta ljubičaste mrkve - izbor preparata za samotamnjenje danas je doista velik. Svi su proizvodi dermatološki ispitani, a mi smo izdvojile deset odličnih opcija koje će ti itekako pomoći da naglasiš ili postigneš lijepu preplanulu boju kože.
 
Nuxe Huile Prodigieuse Or Ulje - 156 kuna


(Foto: Lijepa.hr)
 
Suho ulje sa šljokicama NUXE Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Dry Oil Face, Body, Hair za njegu kose, lica i tijela. Izrazito njeguje kosu, njeguje kožu lica i tijela i daje joj sjaj, koža je mekana i nahranjenanakon upotrebe, duboko regenerira kožu, zbog jedinstvenog sastojka, ulje ima prekrasan miris. Pruža koži brončani sjaj i ton preplanule zlatne kože. 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
irija
  • 5.7.2020 8:54:29
  • Bodova: 49691
  • Prijavi
Vidla sam u dm ulje Evelin od mrkve za nekih 25kn.pa ču probati.
Reana
  • 4.7.2020 21:15:49
  • Bodova: 19566
  • Prijavi
Ovo ljeto koristim od Lerbolaria pekmez, za sada sam super zadovoljna mirisom i teksturom. Prošlo ljeto sam imala super mrkvu od Olivala i nisam bila zadovoljna.