Nicole Kidman odustala je od botoksa i filera, a ovo su njezini beauty trikovi

Nicole Kidman odustala je od botoksa i filera, a ovo su njezini beauty trikovi© Profimedia.hr

Retinol i krema sa zaštitnim faktorom neizostavni su dio kozmetičke torbice 53-godišnje glumice

Australska glumica Nicole Kidman poznata je po porculanskoj puti i savršenoj figuri. Već desetljećima je dio holivudske kreme, a njezina pojavljivanja na crvenom tepihu bez iznimke ostavljaju bez daha.

Obilježile su je uloge u filmovima Oči širom zatvorene u kojem glumi s bivšim suprugom Tomom Cruiseom, Sati, Mouline Rouge te brojne druge, a trenutno ju imaš priliku gledati u izuzetno napetoj seriji Slom u kojoj glumi s Hughom Grantom. 

No, sada ne govorimo o filmovima i serijama u kojima briljira ova 53-godišnjakinja, već o tome kako njeguje mladenački izgled, koja je tajna njezine savršene kože i čemu ima zahvaliti odličnu liniju. Dijelom činjenici da je iznimno visoka (1,80 cm)  za ženu, no i navikama koje je stekla u djetinjstvu, poput redovitog vježbanja. 
 

U nastavku pročitaj što sve ulazi u beauty rutinu Nicole Kidman. 
 
Zaštitni faktor

Nicole ima svijetlu put, osjetljivu na sunce. "Vrlo važna mi je krema sa zaštitnim faktorom. Volim biti vani, igrati tenis i raditi oko kuće. Volim trčati i plivati, a ništa od toga ne bih mogla da ne koristim kremu sa zaštitnim faktorom jer imam jako osjetljivu kožu i odmah izgorim", rekla je Kidman za Byrdie. 
 
 
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
crvenkapica011
  • 23.11.2020 17:37:26
  • Bodova: 32
  • Prijavi
Odustala kad je od sebe napravila čudo. Nije mi jasno zašto ona, koja nije bez para, nije našla bolju kliniku koja se bavi antiage medicinom. Popunjavala je bore botoksom dok u jednom momentu više nije mogla da se nasmeje. Trajalo je to poprilično dugo. Sad je, kao, rešila da prestane, mada čisto sumnjam da će je to dugo držati. Iskreno, volim prirodno i za sada mi ništa od antiage tretmana nije potrebno, ali ako bude jednog dana, otići ću na nanokliniku brant, na tretman mezonitima ili nešto slično, što nije invazivno a posle toga ste mirni neko duže vreme. Ali, dotle ima još vremena.A što se tiče Nikol, nadam se da ozbiljno misli to što kaže.