Najbolji tekući puderi za suhu kožu

Najbolji tekući puderi za suhu kožu

Ako imate suhu kožu, veoma je važno da odaberete prave proizvode za njenu njegu, kao i ispravnu dekorativu

Lice je uglavnom najvidljiviji dio tijela. Njega najprije zamijetimo kada nekoga upoznajemo i gledamo u njega kod svakodnevne komunikacije. S obzirom na to da je ono i najizloženije kod svih vremenskih uvjeta, podrazumijeva i poseban tretman njege.

Borba protiv suhoće lica zna biti dosta zamorna, ali činjenica je da takav tip lica zahtijeva posebnu brigu i pozornost. Suhoća se na licu nastaje zbog nedostatka prirodnog zadržavanja vlažnosti, a ako se dodatno ne hidratizira, taj protok vlage prema gornjem sloju kože lica se smanjuje, pa se javlja pojava suhe kože. Manifestira se kroz hrapavost, ispucanost i pojavu ljuskica, a u najtežim slučajevima čak i crvenilom i zatezanjem.
Vrlo je važno posvetiti više pažnje preparatima s kojima ćemo tretirati suho lice, stoga vam donosimo i nekoliko prijedloga za odabir idealnog pudera koji mora imati funkciju pravilne hidratacije i pružanja lijepog sjaja.

 
L'OREAL TRUE MATCH

S ovim puderom vaš novčanik neće puno nastradati, a vaše lice će uživati u nevjerojatno laganoj formuli s matirajućim efektom. Kada se nanese na lice, idealno se stapa s prirodnom bojom vašeg tena što dodatno možete regulirati jer dolazi u različitim nijansama. Ovaj puder neće zagušiti vašu kožu jer sadrži hidratizirajuća svojstva, a bit će postojan na vašoj koži satima.
1/5
 
Komentari
+2
 
dukija
  • 20.5.2019 11:29:04
  • Bodova: 18469
  • Prijavi
Odlični prijedlozi. Od navedenih pudera koristim Mac, i to ne svaki dan, nego samo za posebne prigode. Zbog problema sa štitnjačom imam suhu kožu kojoj je potrebna dobra hidratantna krema, a što se pudera tiče u zadnje vrijeme mi više odgovaraju BB kreme jer su super za svaki dan i ne isušuju mi dodatno kožu.
malikekoserk1
  • 1.3.2018 14:56:22
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Super prijdlozi , jer baš imam jako suhu kožu , pa nikako potrefiti neki dobar puder. Nekako mi se Rimellov čini najbolji po opisu.