Najbolji korektori za područje ispod očiju koji ne ističu bore

Najbolji korektori za područje ispod očiju koji ne ističu bore© Unsplash

Pomoći će ti da izbrišeš bore i izgledaš besprijekorno

Neovisno o tome u kojem si razdoblju života, sitne bore ispod očiju vjerojatno su i tvoja svakodnevica. Iako je to sasvim normalno i prirodno, budući da je koža ispod očiju najtanja i najosjetljivija, ponekad ipak i te sitne bore želiš prekriti. 

Srećom, zato postoje korektori za područje ispod očiju. Oni posvijetle područje ispod očiju, smanjuju nepravilnosti, bore i podočnjake i cijeli tvoj ten dovedu na novu razinu.
 

Ipak, budući da je to područje osjetljivo, važno je obratiti pažnju na to kakve korektore koristimo - važno je da su hidratizirajući, bez štetnih sastojaka, ali i da istovremeno pravilno prekriju bore i omoguće savršen izgled.  

Mi smo odabrale deset najboljih korektora za područje ispod očiju koji će ti pomoći da izbrišeš bore i izgledaš besprijekorno. 


 
Rimmel Lasting Finish 25H Breathable dugotrajni korektor, 30,39 kn

Korektor Rimmel Lasting Finish 25H Breathable pokriva sve nepravilnosti kože i tvom licu daje besprijekorni izgled. Ima laganu teksturu koja ne ističe bore, jednostavan je za primjenu, smanjuje nepravilnosti kože i omogućuje dugotrajan efekt. 

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 19.2.2020 14:45:17
  • Bodova: 23063
  • Prijavi
Genijalna ponuda korektora, nemam sva sreća problema sa podočnjacima , ali lice mi ljepše izgleda kada ga stvaim.