Najbolje nijanse lakova koje želimo isprobati ove jeseni

Najbolje nijanse lakova koje želimo isprobati ove jeseni© Instagram

Savršeno će upotpuniti svaku jesensku kombinaciju

Osim uzbudljivih modnih trendova, jesen će nam donijeti i neke zanimljive beauty novitete. S dolaskom hladnijih dana vrlo je važno prilagoditi svoju beauty rutinu nižim temperaturama te posegnuti za proizvodima koji će dubinski nahraniti i regenerirati našu kožu lica i tijela.
 
Neizbježne su promjene i kad je riječ o make-up pa ćemo tako sve češće birati neke tamnije tonove i zagasite nijanse tipične za ovu sezonu. To se odnosi na boju ruža na usnama, sjenila pa tako i laka za nokte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli emily jane lathan (@emilyjanelathan)


Ljeti smo na noktima nosile vesele i neonske boje, a jesen nas vraća omiljenoj paleti zemljanih tonova. Najpopularnija boja noktiju u jesenskim danima zasigurno je tamnocrvena, no postoji i mnoštvo drugih divnih boja lakova za nokte koji će savršeno upotpuniti svaki jesenski outfit.
 
Nezaobilazne su svestrane nude nijanse koje vole nositi mnoge žene upravo zato jer su suptilne i klasik, a odličan izbor za jesen su i siva, tamnozelena, boja terakote, smeđa... Izbor je raznolik, kao i ponuda lakova za nokte u drogerijama i na online shopovima pa će biti teško odabrati samo jednog favorita.
 
U nastavku smo izdvojile nekoliko naših favorita lakova za nokte za ovu jesen koji će pristajati uz sve odjevne kombinacije.

Foto: Instagram

Zoya Nail Polish - Autumn, 100 kn


Divna jesenska nijansa u boji terakote, poznatija i kao 'pumpkin spice'. Sa sitnim šljokicama.

 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 11.9.2020 15:22:48
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
crvenoj sam odana dugo
malikekoserk1
  • 3.9.2020 15:01:29
  • Bodova: 22945
  • Prijavi
Baš predivne nijanse lakova, drugi mi je savršen.