Najbolje kreme za tijelo koje će ti pomoći u borbi s celulitom

Najbolje kreme za tijelo koje će ti pomoći u borbi s celulitom

Celulit često zvan i narančina kora problem je s kojim se danas suočava čak 90 posto žena, a može se pojaviti i kod mršavijih osoba i u bilo kojoj dobi.

Bliži nam se ljeto, a to ujedno znači i prelazak u kraću odjeću i kupaće kostime. Svi se nadamo i da će situacija s koronavirusom biti bolja te da ćemo moći uživati na godišnjim odmorima na moru.
 
Ono što mnogim ženama tijekom toplijih mjeseci stvara problem je celulit koji izgleda vrlo neprivlačno, no teško se ga riješiti. I dok je kod nekih celulit uzrokovan lošom prehranom i nedostatkom fizičke aktivnosti, kod pojedinih žena on može biti i stvar genetike. Stres i hormoni također mogu negativno utjecati na izgled kože.  
Celulit često zvan i narančina kora problem je s kojim se danas suočava čak 90 posto žena, a može se pojaviti i kod mršavijih osoba i u bilo kojoj dobi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)


Osim zdrave prehrane i vježbanja, kao pomoć u borbi sa celulitom često se spominju i razni kozmetički tretmani te preparati koji pritom mogu biti vrlo korisni. Ono što nam je svima dostupno su razne kreme za celulit koje možemo kupiti u drogerijama i koje se vrlo lako koriste, a prilično su učinkovite.
 
Kreme za celulit vrlo su popularne među ženama, a osim njih, od velike pomoći mogu biti i anticelulitna ulja te pilinzi koji potiču cirkulaciju te uklanjaju mrtve stanice kože.
 
Na tržištu su dostupne zaista razne kreme koje pomažu u borbi protiv celulita, a u nastavku smo izdvojile one najbolje.  
 
Foto: Unsplash, Instagram

Sisley Cellulinov - 1579 kn


Intenzivni anticelulitni tretman, nakon 4 tjedna vidno smanjen v+celulit, koža je mekana na dodir. Koristi se dva puta dnevno na zahvaćenim područjima, umasirava se kružnim pokretima.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 21.4.2020 8:18:45
  • Bodova: 63987
  • Prijavi
Nema te kreme koja će maknuti celulit. Bez obzira na cijenu.
bruniva
  • 20.4.2020 22:26:32
  • Bodova: 954
  • Prijavi
Zaista su neki više nego skupi.A mislim da ni jedan ne može učiniti baš to što obećava. S vašeg popisa koristila sam 3: Nivea, Retinol i Nikel. Dakle, bez poboljšanja.
bubi13
  • 20.4.2020 21:05:16
  • Bodova: 15280
  • Prijavi
Kupila bi Sisleyevu kremu od 200 ml za 1579 kuna samo da daju garanciju sa će mi noge za četira tjedna biti kao od Gisele Bündchen.