Mlada duhom, ali i izgledom: U moru anti-age proizvoda, stručnjaci su odabrali najbolje

Mlada duhom, ali i izgledom: U moru anti-age proizvoda, stručnjaci su odabrali najbolje© Unsplash

Iako smo svjesne da su godine samo broj i da smo mlade onoliko koliko se mlado osjećamo, nekada želimo 'popeglati' sitne borice i spriječiti pojavu novih

Na tržištu danas možeš pronaći na tisuće proizvoda koji ti obećavaju mladoliku kožu nakon samo nekoliko nanošenja. No istina je da ništa ne dolazi preko noći, pa tako ni njegovana mladolika koža. Prehrana, tjelovježba i način života i dalje su glavni faktori koji utječu na izgled tvoje kože. No svom licu i tijelu možemo pripomoći kvalitetnim kozmetičkim proizvodima.
   
Ekipa portala HelloGiggles pitala je dermatologe i kozmetičare da odaberu najbolje anti-age proizvode koji se trenutno mogu pronaći na tržištu. Proizvodi koje su odabrali širokog su cjenovnog raspona i namijenjeni raznim tipovima kože, tako da vjerujemo da ćeš pronaći onaj pravi za tebe. 
 
 
 
Versed Press Restart Gentle Retinol serum, 150 kn

Versed serum proglašen je najboljim anti-age serum pristupačne cijene. Ne iritira kožu i sadrži mikrokapsule retinola što omogućuje dublje prodiranje kroz kožu. Ovo je odličan proizvod ako tek počinješ koristiti anti-age proizvode.
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2