Mirisi ljeta: Citrusni parfemi savršeni su za duge vruće dane

Mirisi ljeta: Citrusni parfemi savršeni su za duge vruće dane© Dolce & Gabbana/Pixabay/Guerlian

Lagani i diskretni parfemi stvoreni su za period u godini kada na sebi nosiš minimalno odjeće i kozmetike

Dok hodaš užarenim srpanjskim asfaltom, držeći palčeve da ti se ne otopi cijeli make-up do posla (a znaš da je to unaprijed izgubljena bitka) i hvataš zrak kojeg nema, nije nimalo ugodno kada ispred teba korača isto tako sređena djevojka koja se namirisala nekom teškom vanilijom čiji miris ljeti voliš samo na sladoledu. Podsjeća te na upravo pečeni kolač, a to je zadnje što bi na 40 Celzijevih stupnjeva stavila u usta. Žudiš za hladnom limunadom.
 
Za dobro svih onih oko tebe, a i tvoje vlastito, ljeti biraj laganije parfeme, citrusnih nota, i naravno nikako ne pretjeruj s doziranjem. Bez obzira što zbog korone vladaju posebne mjere, a jedna od njih je držanje distance, ne koristi kao taktiku oblak parfema. Preskup ti je to sport. U nastavku pogledaj koje citrusne mirise mi biramo za ove ljetne vruće dane. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ock Du Spock: Garden (@ockduspock) on


Dodatni plus citrusnih parfema - osim divnog, laganog mirisa koji podiže energiju i razbuđuje je taj što su nerijetko uniseks pa neke od njih poput CK One možeš pokloniti svom dragom za rođendan, odnosno sebi za njegov rođendan :)

 
Acqua Di Gioia Eau de Parfum, 429,00 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 20.7.2020 14:25:11
  • Bodova: 23003
  • Prijavi
WOW baš odličan izbor , neke sam isprobala nek ne , neki su ipak malo preskupi.