Maštaš o bijelim zubima. Na tržištu je mnogo izbjeljivača za zube, a mi znamo sve o njima

Maštaš o bijelim zubima. Na tržištu je mnogo izbjeljivača za zube, a mi znamo sve o njima© Unsplash

Postoje razne paste, olovke, gelovi i trakice pomoću kojih možeš svoje zube posvijetliti za nekoliko nijansi, a mi smo izdvojile nekoliko favorita na tržištu

Svi mi želimo imati blještavo bijele zube, ali ukusne stvari poput kave, vina i čaja jednostavno nam to ne dopuštaju. Kako se ne bi morala odreći svih zemaljskih užitaka da bi zube održala bijelima, pronašle smo proizvode pomoću kojih možeš vratiti sjaj i bjelinu svom osmijehu. 
  
Prednost ovakvih proizvoda je što ne zahtijevaju odlaske kod stomatologa koji su pogotovo u ovo pandemijsko vrijeme vrlo rizični, ali mogu biti i vrlo skupocjeni. Postoji nekoliko kategorija proizvoda za izbjeljivanje, a najpopularnije su paste, trakice, olovke i LED setovi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Este´e Lalonde (@esteelalonde) on


Paste za izbjeljivanje se koriste isto kao i normalne paste za zube, ali je svakako potrebno dobro pročitati upute prije nanošenja. Kako se radi o pastama koje su nešto jače od običnih, preporučuje se uzeti nekoliko dana pauze ili razmaka kako nam zubi ne bi postali osjetljivi na promjenu temperature. Osim paste zube možeš četkati i praškom za izbjeljivanje. Jednako su jednostavni za korištenje kao i paste, a sve što trebaš napraviti je nanijeti ih na vlažnu četkicu i dobro očetkati zube. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WhiteTeeth.ie (@whiteteeth_ie) on


Trakice za izbjeljivanje zubi su posebno popularne u SAD-u i Velikoj Britaniji te ih često možemo vidjeti kao neizostavni dio beauty opreme influencerica. Najpoznatije trakice na tržištu su Crest 3D Strips koje se kod nas mogu kupiti isključivo putem online narudžbe, ali su ujedno i najučinkovitije te se isplati uložiti nešto novaca i vremena da ih naručimo. Trakice za izbjeljivanje jednostavno zalijepimo na zube, pričekamo nekoliko minuta i odlijepimo ih
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doctor Smiles (@drsmilesllc) on


Olovke za izbjeljivanje na tržištu postoje već dugi niz godina. Radi se o olovci koja na vrhu ima četkicu iz koje izlazi tekućina za izbjeljivanje zubi. Baš kao što bi lakom nalakirala nokte, s ovom četkicom 'nalakiraš' zube i ostaviš da aktivni sastojci odrade svoje. Kao i sa svim ostalim proizvodima, finalni rezultati vjerojatno se neće vidjeti nakon jednog korištenja nego je postupak potrebno ponoviti nekoliko puta. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ?? (@kyliejenner) on


Najnoviji proizvodi za izbjeljivanje zubi su LED setovi. Možda si ih već vidjela na Instagram profilima raznih celebova koji su promovirali korištenje LED lampica za aktivaciju sastojaka koji izbjeljuju zube. Jednostavno se koriste, a za razliku od ostalih proizvoda, daju najbrže rezultate. U setu se nalazi gel kojeg naneseš u kalup koji zatim staviš na svoje zube. Idući korak je prisloniti LED lampicu na kalup i pričekati određeno vrijeme koje je propisano na pakiranju. Nakon toga gel sa zubi jednostavno isperi i uživaj u novom osmjehu. 

U nastavku ćeš pronaći neke od najpopularnijih proizvoda iz navedenih kategorija. 

   
White Pearl Whitening LED set, 210 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 15.9.2020 14:13:34
  • Bodova: 76
  • Prijavi
imala sam perlweiss i izbijelila je za 1nijansu, ostale nisu nešto...
irija
  • 9.9.2020 15:19:31
  • Bodova: 49674
  • Prijavi
I ja želim bijele zube baš ču probati sa ovom Colgate Optic White jer nije preskupa.
malikekoserk1
  • 9.9.2020 15:03:19
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
Genijalni proizvodi, tko ne voli lijepe bijele zube. Moram priznati od pregršt svih tih proizvoda , koji su i dosta skupi , ja koristim Colgate Optic White pastu za zube , i stvarno djeluje , genijalna je.