Kreme za osjetljivo područje oko očiju koje uspješno brišu tamne krugove i smanjuju bore

Kreme za osjetljivo područje oko očiju koje uspješno brišu tamne krugove i smanjuju bore

Područje kože oko očiju vrlo je tanko i osjetljivo stoga iziskuje posebnu njegu u vidu kreme koja je hranjiva te ne sadrži nikakve štetne sastojke

Prilikom njege kože lica, naglasak je uvijek na kvalitetnim hidratantnim kremama, a često zaboravljamo na njegu okoloočnog područja. Iako je na beauty tržištu danas jako puno onih proizvoda koji nam nisu potrebni, krema za njegu područja oko očiju je proizvod kojeg ne bismo smjele preskakati u svojoj beauty rutini. Područje kože oko očiju vrlo je tanko i osjetljivo stoga iziskuje posebnu njegu u vidu kreme koja je hranjiva te ne sadrži nikakve štetne sastojke koji bi mogli iritirati to osjetljivo područje. Naime, klasična krema za lice u većini će slučajeva biti previše agresivna za područje oko očiju stoga je bolje izabrati okoloočnu kremu.
 

via GIPHY

Imaš li problema s podočnjacima ili pak ti je područje oko očiju često natečeno nakon buđenja, krema za područje oko očiju pomoći će ti da se ta pojava smanji. Osim toga, mnoge kreme za okoloočno područje preventivno djeluju i na pojavu borica koje se mogu pojaviti u tom području.
 
Prilikom nanošenja kreme na okoloočno područje budi vrlo nježna i samo je lagano utapkaj prstima. Koža će ti nakon nanošenja biti mekana i nježna, a bore i tamni kolutovi manje izraženi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)


U drogerijama je dostupan širok izbor raznih proizvoda za područje oko očiju, a dolaze u obliku krema, seruma, gela ili koncentrata. Neke od najboljih donosimo u nastavku.
 
Foto: Instagram, Unsplash

Afrodita Hydra Patch H2O Krema za područje oko očiju - 75 kn


Za odmoran izgled bez podočnjaka! PatcH2O tehnologija pruža osjetljivoj koži oko očiju trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju. U kombinaciji s ekstraktima drveta Yarumo i bodljikave veprine pomaže u smanjivanju podočnjaka i vrećica ispod očiju. Usporava proces preuranjenog starenja, pridonosi zaglađivanju prvih bora i kožu oko očiju štiti od nastajanja novih.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
lavander
  • 6.7.2020 10:41:58
  • Bodova: 186
  • Prijavi
Apsolutna preporuka za pomlađivanje kože lica,ujednačavanje tena, uklanjanje podočnjaka i sitnih nepravilnosti -Nuxe linija Nuxellence i gel i krema , Kreme imaju učinak koji je zbilja vidiljiv.
malikekoserk1
  • 2.7.2020 14:48:26
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Super izbor , i stvarno uljepšaju kožu oko očiju ako ih se redovno koristi.