Kraljica mirisa ruža od sada u izdanju u kakvom ti želiš

Kraljica mirisa ruža od sada u izdanju u kakvom ti želiš

Ruža je bezvremenska kraljica mirisa koja se upravo ovom mirisnom kolekcijom pomladila

Od svih sastojaka parfema, ruža je najpoznatija... Povezivana s ljubavlju, romantikom, strašću i ženstvenošću, no i sa Provansom i Grasseom. L’OCCITANE oduvijek voli ružu. Godinama je ovaj inspirativni sastojak dio kolekcije mirisa i njegujućih proizvoda koji ističu različite aspekte ružine osobnosti. 

Novo izdanje kolekcije Ruža donosi ljubiteljima vedrog i čistog mirisa ružinog latica nešto svježe i moderno! Gornje note mirisa čine ružičasti papar, liči i malina koje postepeno prelaze u cvjetno srce mirisa. Infuzija stolisne ruže iz Grassea dobivena tehnikom koja spaja moderno i tradicionalno, miješa se s apsolutom damaščanske ruže te završava apsolutom lista ljubičice. Miris završava donjim notama pačulija, jantara i bijelog mošusa, ostavljajući topli i postojani trag. 

SLOJEVITA RUŽA... KOJU ĆEŠ KOMBINACIJU DANAS ODABRATI?Ako misliš da je ruža staromodan miris, promisli ponovo! L’OCCITANEOVA nova kolekcija unosi razigranost u miris ruže i dopušta ti da prilagođavaš miris prema trenutnom raspoloženju. Eau de Toilette Rose nanesite kao bazu te je nadogradite uz pomoć novih mirisnih vodica, kreirajući vlastiti jedinstveni mirisni potpis.

SRETNA SI I RAZIGRANA?

Mirisna vodica Nalet vedrine svojom cvjetno-voćnom osobnošću trenutno će te oraspoložiti.

OPUŠTENA SI?

Cvjetne i vodenaste note Nalet opuštenosti produbit će taj osjećaj.

SPREMNA SI NA SVE?

Mirisna vodica Nalet vitalnosti pojačat će tvoju energiju i entuzijazam svojim cvjetno-citrusnim notama.

Svaka mirisna vodica komplementarna je mirisu Eau de Toilette Rose i možeš je ponijeti u torbici i koristiti kroz dan dodajući dodatnu dimenziju svom mirisu i raspoloženju! Više informacija potražite na www.loccitane.hr. 
 
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 9.3.2019 19:40:24
  • Bodova: 146603
  • Prijavi
Skupi su ali kvalitetni ...Nadam se da će me netko ugodno iznenaditi i obradovati jednim l'occitane proizvodom za rođendan... Skromna sam ;)) jel' da ?
oprezna
  • 9.3.2019 19:32:02
  • Bodova: 146603
  • Prijavi
Volim miris ruža
dukija
  • 8.3.2019 12:39:51
  • Bodova: 18469
  • Prijavi
Nedavno sam dobila na poklon njihovu kremu za ruke koja me totalno oduševila. Njihovi proizvodi su skuplji, al jako kvalitetni. Svakako bih voljela isprobati još koji njihov proizvod.