Konturiranje lica uz sunce i losion za samotamnjenje? Da, moguće je, a mi smo istražile i kako

Konturiranje lica uz sunce i losion za samotamnjenje? Da, moguće je, a mi smo istražile i kako© Unsplash

Zaboravi na svakodnevno nanošenje bronzera i highlightera. Pomoću kreme za sunčanje ili losiona za samotamnjenje možeš prirodnije naglasiti konture lica

Kada su ljubiteljice šminkanja otkrile tajnu make up-a Kim Kardashian West,  sve su se odmah zaljubile u konturiranje. Za uspješno šminkanje praškastim ili kremastim paletama za konturiranje te highlighterom i bronzerom treba nam ne samo vještina nego i vrijeme. Kako bi preskočila svakodnevno konturiranje, zašto ne bi pustila da sunce obavi posao za tebe? 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Digitalno doba donijelo nam je mnoštvo prednosti pa tako i mogućnost da s tisućama ljudi podijelimo sve brilijantne ideje koje nam padnu na pamet. Nekome je tako sinula ideja da sunčevo zračenje iskoristi u svoju korist i olakša si svakodnevno šminkanje. Tako je na internetu osvanuo novi trend u kojem djevojke 'klešu' crte lica pomoću kreme za sunčanje, ali i losiona za samotamnjenje

Kada smo vidjele koliko je postupak jednostavan, i same smo se zapitale kako se toga nismo sjetile ranije. Osim toga, sada ćemo napokon kao Beyonce stvarno moći reći "Ovako sam se probudila".

 
Konturiranje kremom za sunčanje

Ideja iza konturiranja je pojačati sjene koje prirodno nastaju na licu kada sunce pada na njega i dodatno posvijetliti mjesta na kojima se vidi odbljesak. Kada lice konturiraš kremom za sunčanje, najvažnije je zapamtiti da će svaki dio lica koji prekriješ kremom ostati svjetliji. Tako bi kremu trebala nanijeti na sredinu čela u V obliku, ispod očiju, na vrh nosa i brade.

Kako bi lice i dalje zaštitila od štetnih sunčevih zraka, savjetujemo da na cijelo lice naneseš kremu s nešto slabijim zaštitnim faktorom i onda dijelove koje želiš naglasiti namažeš jačim. Najbolje rezultate dobit ćeš ako postupak ponoviš nekoliko dana za redom u kraćim periodima. 
 
@stopiteli

I am convinced this works! ##tutorial ##contour ##summer ##lifehack ##hack ##beautyhack ##snatched ##tiktokwellness ##hiddentalent

? original sound - stopiteli

Osoba koja je započela ovaj trend na TikToku je Eli Withrow, a ovo su rezultati koje je podijelila na svom Instagram profilu. Zaista prirodno i prekrasno!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eli Withrow (@eliwithrow) on

1/2
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2