Kako vratiti svježinu i lijep izgled koži nakon neprospavane noći? Uz ovih 8 savjeta to nije nikakav problem

Nenaspavana si, ludo si tulumarila u klubu, mučila te nesanica ili ti se nagomilao umor? Sve će se to odraziti na kožu, a mi znamo kako joj pomoći da izgleda odlično bez obzira na to jesi li dobila osam sati sna ili nisi

2/8
Nemojte preskakati svoju rutinu njege kože

Ljudi često u različitim periodima život pate od nesanice. Nagomilani stres, obaveze ili beba u kući znači da ćete biti permanentno iscrpljeni, a vaše će tijelo to itekako osjetiti. Stoga je posebno bitno ipak zadržati barem malo reda u životu – posvetite se sebi i njezi svoje kože prije no što idete spavati. Serum s vitaminom C jedan je od preparata koje dermatolozi najčešće preporučuju u borbi za održanje zdrave i mladenačke kože lica, pa ne biste trebali kompromitirati te male rituale pred spavanje koji će vam pomoći da, čak i ako niste uhvatili mnogo sna, ujutro dobro izgledate.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Makeup|Curls|Fashion|MomLife (@itzz.manda)

2/8
 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 19.3.2020 6:08:16
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
1, SPF svaki dan cijele godine2. Serum s hijaluronom i vitaminom C3. Kolagen u prahu4. Zdrava prehrana i fizička aktivnost5. Čišćenje lica6.Nakon 30ih - retinol7. Paziti na izgled ostatka tijela, kao i na zube, vrat i dekolte, ruke također mazati dnevnom SPF kremom, a navečer bezmirisnom bogatom kremomi to je recept za mladoliki i lijepi izgled, bez zahvata!