Jennifer Lopez otkrila je anti-age trikove zbog kojih izgleda dvostruko mlađe

Jennifer Lopez otkrila je anti-age trikove zbog kojih izgleda dvostruko mlađe© Instagram

Za J.Lo nerijetko kažu da izgleda kao da je u dvadesetima, a ne u pedesetima, a ovo su njezine beauty tajne

Svaki nastup, spot, uloga u filmu ili pojavljivanje Jennifer Lopez u javnosti dovodi do iste reakcije: 'Kako i dalje izgleda tako dobro?'  Posljednja u nizu bila je ovotjedna 46. dodjela People's Choice nagrada, a 51-godišnja pjevačica je ponovno izgledala besprijekorno. Ne samo da se može pohvaliti savršenom linijom i nevjerojatnim vještinama plesnih pokreta, već je i zbog svoje vječne ljepote stekla nadimak - J. Glow.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)


Pa kako onda jedna zvijezda uspije učiniti da u 50-ima izgleda kao u 20-ima? Od zdravih navika do anti-age proizvoda, pronašle smo sve beauty tajne zbog kojih J.Lo i dalje može zasjeniti i upola mlađe slavne ljepotice.
 
'Beauty sleep' nije mit

Unatoč svom gustom rasporedu - od glume, stvaranja nove glazbe, nastupa na koncertima, prisustvovanja filmskim premijerama pa do vježbanja i druženja sa svojim zaručnikom i odgoja dvoje djece, pjevačica nekako nađe vremena da se naspava više od većine drugih ljudi.

"Savjet broj jedan je uvijek dovoljno spavati. Ne mogu naglasiti koliko je ovo važno", rekla je za InStyle 2018. godine. "Voljela bih odspavati devet ili deset sati, ali u svakom slučaju, uvijek pazim da odspavam najmanje osam".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

1/11
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 18.11.2020 3:49:48
  • Bodova: 1379
  • Prijavi
razvedena je, spava 8 sati i ne radi za 6 tisuća kuna... zajedničko nam je da obje koristimo glikolnu kiselinu i spf :D