Jednostavne nijanse laka za nokte koje idu na sve

Jednostavne nijanse laka za nokte koje idu na sve© Instagram

Od klasične crvene do bezvremenske crne, ove nijanse laka za nokte idu uz svaki outfit

Određivanje savršene boje laka za nokte može biti težak i izazovan posao. Uz milijune različitih nijansi za odabir, niti jedan kozmetički proizvod ne može nas učiniti toliko neodlučnima poput laka za nokte. 

Što točno čini idealan lak za nokte? Za početak, takav lak ide uz svaki odjevni predmet, lak je za održavanje i dugotrajan. Takav će lak izgledati sjajno, bilo da odjeneš ružičastu haljinu, ili pak crvenu košulju.

 
Nekoliko je nijansi i boja laka za nokte koje idu doslovno na sve, a mi smo izdvojile nekoliko fotografija u kojima ćeš pronaći inspiraciju. 


Klasična crvena

Crvena slovi za najklasičniju nijansu laka za nokte i apsolutno je bezvremenska. Iako smjelost jarko crvene boje nije za svakoga, postoji nekoliko svjetlijih nijansi koje će ići na sve. Romantična i puna ljubavi, ali istovremeno zavodljiva, crvena je boja kraljica svih nijansi laka za nokte.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IMARNI NAILS (@imarninails)


Smeđa

Vjerojatno jedna od najmodernijih nijansi na listi, smeđa nijansa noktiju svake jeseni doživljava svoj veliki trenutak. Dok tople, čokoladne nijanse izgledaju sjajno, volimo i hladnije, svjetlije tonove s mat finišom. Smeđa je nijansa prava zvijezda u usponu u svijetu lakiranja noktiju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli IMARNI NAILS (@imarninails)


Boja kože

Nijansa laka kakvu nose vojvotkinje iz svih kraljevskih obitelji, boja kože izgleda šik, profinjeno i bez privlačenja pažnje. Kada jednostavno ne znaš odakle krenuti i koju nijansu odabrati, ova je nijansa idealna za tebe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah Gale (@hannahfgale)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meganellaby (@meganellaby)


Bež

Od svih uobičajenih i jednostavnih nijansi, bež je jedna od najtežih za nositi. Iako izgleda apsolutno divno ako pogodiš nijansu, pronalazak idealne nijanse koja će nadopuniti tvoju kožu, a da ti nokti pritom izgledaju savršeno može biti popriličan izazov. U pravilu, trebala bi se držati dalje od žutih i zelenih tonova te se pridržavati ružičastih i smeđih tonova.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hannah Crosskey (@hannahcrosskey)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ANINE BING (@aninebing)


Crna

Iako je najtamnija, svi ćemo se složiti da ova nijansa ide uistinu na sve. Crni nokti izgledat će sjajno bez obzira na njihov oblik i veličinu, a više nećeš morati razbijati glavu oko toga što odjenuti, jer će crni nokti savršeno izgledati uz svaki outfit. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli felicia dee (@feliciadeebeauty)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nails Of Your Dreams (@nails.london_best)

 
Komentari
+2
 
annemarie86
  • 29.3.2020 13:02:33
  • Bodova: 3736
  • Prijavi
uz smeđu mi nokti zgledaju mrtvački, koristim crvene i nude nijanse.
vmarina
  • 28.3.2020 17:04:36
  • Bodova: 50767
  • Prijavi
Treća mi je nijansa lijepa, koristim je stalno.