Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Jednostavne i posebne: Minimalističke tetovaže savršene za mame i kćeri

Jednostavne i posebne: Minimalističke tetovaže savršene za mame i kćeri© Instagram

Dizajni za tetovaže za majke i kćeri toliko su minimalni, šik i sentimentalni da ćeš vjerojatno i ti poželjeli jednu zajedničku s mamom

Majke i kćeri imaju jedinstven odnos, a u njemu je, kao i u svakom odnosu, puno uspona i padova. Od trenutaka kada ti je mama najdraža osoba na svijetu, do trenutaka kada se posvađate oko najmanje sitnice. Ipak, unatoč svemu, smatraš ju najboljom prijateljicom. Koji je onda bolji način da ovjekovječite vaše uspomene od zajedničkog tetoviranja?
 
Možda misliš da su tetovaže za majke i kćeri otrcane i nimalo posebne, ali u krivu si! Pogledaš li malo po Instagramu, vidjet ćeš da su dizajni za tetovaže za majke i kćeri toliko minimalni, šik i tako sentimentalni. Zapravo, ako tvoja mama uopće ne voli tetovaže, ove bi mogla s lakoćom zavoljeti.

Mi smo izdvojile nekoliko fotografija u kojima ti i tvoja mama možete pronaći inspiraciju za zajedničku tetovažu, a toliko su lijepe i jednostavne da će vam se zasigurno svidjeti. 
 
1. Girl Power

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Small Tattoos (@small.tattoos)


Nema ništa bolje nego napraviti feminističku tetovažu sa ženom koja te je naučila kako biti jedna od njih - tetovaža koja označuje "girl power" idealna je za to.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
Reana
  • 20.5.2020 13:38:19
  • Bodova: 19081
  • Prijavi
Volim tetovaže ali se bojim igle
tikica-
  • 20.5.2020 10:39:00
  • Bodova: 41235
  • Prijavi
Ne volim tetovaže,pa ni minimalističke.