Jedinstvena termalna Vichy voda obogaćena mineralima za snažniju i otporniju kožu

Jedinstvena termalna Vichy voda obogaćena mineralima za snažniju i otporniju kožu

Izvor snage za sve tipove kože

Mnogobrojni štetni vanjski i unutarnji utjecaji mogu oslabiti našu kožu i narušiti njenu ljepotu i zdravlje. Stres, neodstatak sna, pušenje, neuravnotežena prehrana, umivanje tvrdom vodom te hormonalne promjene samo su neki od brojnih čimbenika koji negativno utječu na vitalnost i kvalitetu naše kože.  Zato kažemo kako svaka osoba mora imati snažniju kožu kako bi se uspjela boriti protiv faktora koji mijenjaju njenu prirodnu ravnotežu i fiziologiju.

Minerali su esencijalni za ravnotežu kože. U metabolizmu – ulaze u sastav enzima i hormona, u strukturi – igraju ključnu ulogu u građi epidermisa te čuvaju pH ravnotežu kože.  Upravo je zato jedinstvena Vichy mineralizirana voda s velikom raznolikošću minerala idealan odgovor kao izvor snage za sve tipove kože.  Dokazano ona jača, uravnotežava i obnavlja kožu čineći je snažnijom, svaki dan.


Dokazani saveznik za snažnu kožu 

Rođena na području francuskih vulkana, na dubini od 4.000 metara Vichy mineralizirana termalna voda teče tijekom svog tisućljetnog putovanja. 15 esencijalnih minerala čini ju termalnom vodom s velikom raznolikošću minerala. Tako obogaćena pruža trostruko djelovanje za snažniju kožu: jača, uravnotežuje i obnavlja kožu. Vichy mineralizirana voda zaštićena je od onečišćenja i kontrolirana nekoliko puta dnevno za najviši stupanj tolerancije i učinkovitosti.  U kombinaciji sa sigurnim i snažnim aktivnim sastojcima dio je svih Vichy proizvoda. 

Čista, vitalna i jedinstvena mineralizirana voda Vichy iznimno je bogata mineralima, uravnotežuje ph vrijednost kože, smanjuje osjećaj neugode, štiti epidermis od vanjskih utjecaja, jača prirodnu obranu kože i ubrzava staničnu obnovu. Korištenje mineralizirane vode bitan je korak u svakodnevnoj rutini njege – istovremeno jača, uravnotežuje i obnavlja kožu. Jedinstven spoj 15 rijetkih minerala pruža učinkovitost i ugodu, neovisno koristi li se kao umirujući korak nakon čišćenja lica, kao zaštitni korak na kraju njege ili kao ugodno osvježenje za osjetljivu kožu. Prirodno je formulirana i nije je moguće znanstveno reproducirati.  Za snažniju kožu i snažniji život.

Više od termalne vode. U kombinaciji sa sigurnim i snažnim aktivnim sastojcima dio je svih Vichy proizvoda

Tijekom sporog prolaska kristalnim dubinama vulkana Auvergnea mijenja se i obogaćuje dragocjenim mineralima prije no što izađe na površinu čista, vitalna i prirodno blagotvorna. Stoga i ne iznenađuje da je upravo Vichy mineralizirana voda  esencijalna komponenta svih Vichy proizvoda.     


 
AQUALIA THERMAL  - hijaluronska kiselina u Aqualia Thermal proizvodima u kombinaciji s Vichy mineraliziranom vodom dugotrajno hidratizira kožu i čini ju otpornijom na štetne utjecaje. Učinkovita njega isušenih područja lica moguća je zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz  kožu lica za dugotrajnu hidrataciju.

LIFTACTIV SUPREME - Ramnoza u svim Liftactiv proizvodima zajedno s Vichy mineralizranom vodom prirodno djeluje protiv starenja kože. Za vidljivo čvršću kožu. Trenutačno zaglađuje bore i nedostatke te osvjetljava ten.

IDEALIA - Vichy mineralizirana voda u kombinaciji s Kombuchom pojačava antioksidativna i antiglikacijska svojstva, poboljšava kvalitetu kože: boju, teksturu, blistavost.

NEOVADIOL -  Hijalurnoska kiselina, HEPES, hedione, Hydrovance te Pro-Xylane u suradnji s mineraliziranom vodom igraju ključnu ulogu u strukturi kože pod utjecajem menopauze čineći ju gušćom i s više volumena.  


Aqualije do Liftactiva, od Idealije do Neovadiola, Vichy ima jedinstvenu sposobnost učiniti kožu SNAŽNIJOM i pružiti ženama zdravi sjaj kako bi zračile samopouzdanjem u svakoj životnoj dobi. Uz kupnju odabranog Vichy proizvoda za njegu kože, Vichy vam poklanja mini mineraliziranu termalnu vodu. Za odabir personalizirane rutine njege na raspolaganju u ljekarnama su uzorci Vichy proizvoda za čišćenje, njegu i transformaciju. Promocija  u ovlaštenim Vichy ljekarnama počinje od  15.5. pa do isteka zaliha. Za  uključenje u kampanju #YouMakeMeStronger ali i za dodatne savjete stručnjaka, mišljenja korisnika te mnogo zanimljivog sadržaja i iznenađenja, posjetite www.vichy.hr 
 
Komentari
+2
 
nina_d
  • 2.5.2016 8:53:09
  • Bodova: 9360
  • Prijavi
Obožavam njihovu termalnu vodu i ona je spas za moju kožu.
dukija
  • 27.4.2016 12:37:48
  • Bodova: 18469
  • Prijavi
Obožavam Vichy, ima odlične proizvode...termalnu vodu inače koristim tako da se jako radujem ovoj poboljšanoj verziji..
stiponja79
  • 26.4.2016 20:10:52
  • Bodova: 59953
  • Prijavi
Još kada ne bi proizvod toliko precijenili...cijena je stvarno neopravdano visoka.