Imaš problema sa suhim i ispucalim rukama? Isprobaj ove trikove

Imaš problema sa suhim i ispucalim rukama? Isprobaj ove trikove© www.profimedia.hr

Pranje ruku sada je najbitnije, no to nažalost može negativno utjecati na kožu na rukama, osobito ako i inače imaš suhu i osjetljivu kožu

Suhe i ispucale ruke su problem s kojim se najčešće susrećemo tijekom zime, no ovih dana unatoč toplijem vremenu mnogi i dalje imaju problema sa suhoćom ruku. Uzrok svemu tome su, dakako, pojačano pranje ruku i često korištenje raznih dezinficijensa usred pandemije koronavirusa.
  Pranje ruku sada je najbitnije, no to nažalost može negativno utjecati na kožu na rukama, osobito kod onih koji i inače imaju suhu i osjetljivu kožu.
 

via GIPHY

Iz tog razloga, vrlo je bitno da se posvetimo dodatnoj njezi ruku, a neke od najboljih trikova i savjeta koji će ti pomoći ako imaš problema sa suhim i ispucalim rukama, donosimo u nastavku.
  

Biraj nježne sapune

Vrlo je bitno održavati redovnu higijenu ruku, ne samo zbog koronavirusa, nego i inače, no kod kupnje sapuna biraj one koji u svom sastavu nemaju agresivnih sastojaka koji bi ti mogli dodatno isušiti ruke. Biraj kremaste formule i sapune koji sadrže ulja ili pak one na bazi prirodnih sastojaka.
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2