Imaju kultni status: Najprodavanije hidratantne kreme koje trebaš isprobati

Imaju kultni status: Najprodavanije hidratantne kreme koje trebaš isprobati

U svijetu ljepote i njege postoje klasici odnosno hidratantne kreme koje su svoj kultni status stekle upravo zato jer donose provjereno dobre rezultate po pitanju hidratacije

Unutar beauty rutine svake žene hidratantna njega jedan je od najvažnijih i osnovnih koraka. Kvalitetna hidratantna krema je osnova svake rutine i preduvjet je lijepe i njegovane kože.
 
Hidratacija kože je korak kojeg ne bismo trebale preskakati, bez obzira na sezonu, a osobito će biti važna u narednim mjesecima kada nas očekuje promjena godišnjeg doba te dolazak hladnijeg razdoblja. Tijekom ljeta naša je koža više izložena raznim vanjskim faktorima, isušena je od vjetra, sunca i mora pa je potrebno nadoknaditi izgubljenu vlagu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Darja Barannik (@darjabarannik)


Svaka je koža drugačija i ima drugačije potrebe pa stoga prilikom kupnje kreme za njegu lica biraj onu koja će odgovarati tvom tipu kože, a obrati pažnju i na sastojke. Izbjegavaj one kreme koje visoko na popisu sastojaka imaju alkohol, parfeme, parafine i parabene te biraj one koje sadrže hidratantne sastojke poput hijaluronske kiseline, karite maslaca, glicerina i vitamina.
 
Iako je na tržištu dostupan jako širok i raznovrstan asortiman krema za lice, pronaći baš onu koja će nam idealno odgovarati ponekad se čini uistinu teško. Upravo iz tog razloga, od velike pomoći mogu nam biti recenzije i iskustva drugih korisnika s različitim kremama. I u svijetu ljepote i njege postoje klasici odnosno hidratantne kreme koje su svoj kultni status stekle upravo zato jer se mnogi kunu u njihovu učinkovitost i jer donose provjereno dobre rezultate po pitanju hidratacije.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Rosalie Molloy (@rosaliemolloy)


Ako si u potrazi za kvalitetnom hidratantnom kremom koja će tvojoj koži vratiti vlagu, a pritom joj neće naštetiti niti pak izazvati neželjene reakcije, isprobaj neke od ovih favorita koje smo izdvojile u nastavku.
 
Foto: Unsplash, Instagram

Embryolisse Lait-Creme Concentré, 100 kn


Intenzivna njega s kojom će koža biti savršeno podatna, baršunasto glatka i svilenkasto meka. Sadrži vitamine i esencijalne masne kiseline. Za sve tipove kože.
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
jasminka2
  • 10.8.2020 12:40:17
  • Bodova: 1473
  • Prijavi
Malo su ipak preskupe. Meni su najbolje kreme za lice koje se kupuju kataloški ili koje u ljekarni rade apotekari.
malikekoserk1
  • 7.8.2020 14:28:30
  • Bodova: 22381
  • Prijavi
Super kremice , sve su odlične, Teško bi se i bilo odlučiti , neke sam isprobala i sve pohvale.