Idealne su za ljetne vrućine: Mirisne maglice za tijelo uz koje ti parfem neće biti potreban

Idealne su za ljetne vrućine: Mirisne maglice za tijelo uz koje ti parfem neće biti potreban

Maglice za tijelo olakšati će ti dane provedene na užarenom gradskom asfaltu, u uredu, ali i na plaži

Tijekom vrućih ljetnih dana korištenje parfema se ne preporuča, a svi smo u potrazi za proizvodima koji će nas osvježiti i rashladiti u onim trenucima kada nam tuš nije dostupan.
 
U posljednjih nekoliko godina upravo su maglice i sprejevi za lice i tijelo postali jedan od najtraženijih proizvoda unutar ljetne kozmetičke torbice. Sprej, maglica ili mist za tijelo je proizvod koji nam olakšava preživljavanje vrućina jer vlaži, osvježava i fino miriše pa je odlična zamjena za teške parfeme koje je ljeti bolje izbjegavati.
 
Maglice za tijelo olakšati će ti dane provedene na užarenom gradskom asfaltu, u uredu, ali i na plaži. Osim što divno mirišu, također su i hidratantne te regeneriraju kožu nakon boravka na suncu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jessie Chanes |Seamsforadesire (@jessiekass)


Ove se maglice danas mogu pronaći u ponudi većine drogerija, a cijene su im zaista pristupačne. Odgovaraju svim tipovima kože, a kod kupnje obrati pažnju na sastojke i biraj one koje u sebi sadrže hidratantne sastojke poput hijaluronske kiseline, ulja, vitamina, aloe vere, kokosove vode i sl.
 
Ovog ljeta neka se maglica za tijelo nađe i unutar tvoje torbice, a ako ne znaš koju odabrati, pogledaj naš izbor u fotogaleriji.
 
Foto: Instagram, Unsplash

The Ritual of Jing Hair & Body Mist, 159 kn


Odlikuje je opuštajući miris svetog lotosa i umirujuća svojstva kineske datulje, sastojka koji se tradicionalno upotrebljavao u kineskoj medicini te maglica pruža umirujući ugođaj i osjećaj kada je raspršite po kosi, tijelu ili tkanini. Kozmetička formula ne sadrži alkohol te je stoga savršena za upotrebu na (osjetljivoj) koži i svim tkaninama jer neće ostaviti mrlje.
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
jasminka2
  • 10.8.2020 12:44:34
  • Bodova: 1478
  • Prijavi
Ipak su preskupi s obzirom da im miris baš tako dugo i ne traje.