Hladni vjetar i grijanje isušuju kožu. Spas su hidratantne maske za lice

Hladni vjetar i grijanje isušuju kožu.  Spas su hidratantne maske za lice© Unsplash

Priušti svom licu njegu koju zaslužuje s ovim mirisnim i nježnim hidratantnim maskama za lice

Svaka sezona donosi novi izazov za kožu lica. Ljeti ju nadražuju sunce i morska sol, dok su joj na jesen najveći neprijatelji hladni vjetar i grijanje u prostorijama. No postoji jednostavan način kako s njima izaći na kraj. 
   
Ono što svakako trebaš imati u svojoj kozmetičkoj torbici tijekom cijele godine je dobra hidratantna krema. No i krema nekada treba pojačanje, a za to su najbolje maske za lice. Kada biraš hidratantnu masku za lice, nekoliko sastojaka se posebno izdvajaju, a to su aloe vera, avokado i hijaluronska kiselina. Sva tri sastojka prikladna su za sve tipove kože.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Advanced Skin & Beauty (@advanced_skin) on


Hranjivi sastojci koji zadržavaju vlagu najviše će koži pomoći ako na njoj stoje barem 15 do 20 minuta, a to je savršeno vrijeme da pogledaš epizodu najdražeg sitcoma ili pročitaš nekoliko stranica knjige te popiješ kavu. Hranjive maske obično nije potrebno isprati nego ih jednostavno nakon propisanog vremena umasiraj u kožu. Nakon korištenja hidratantne maske koža bi trebala biti meka te bi se čak i sitne borice trebale popuniti. 

Pronašle smo nekoliko maski za lice koje će nahraniti kožu lica i vratiti joj svjež izgled. Pri odabiru smo pazile da maske odgovaraju svakom tipu kože tako da ih bez brige možeš koristiti čak i ako imaš osjetljivu ili možda masnu kožu.
 
Revolution Skincare Warming Gel hidratantna maska za lice, 90 kn

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 17.10.2020 15:40:29
  • Bodova: 27766
  • Prijavi
Vilim korejske sheet maske
malikekoserk1
  • 17.10.2020 15:15:33
  • Bodova: 22982
  • Prijavi
Po zimi nikakda dosta njege, baš treba dosta toga da se lice ne isuši . Tu u ponudi ima stvarno super prijedloga, trebalo bi isprobati.