Favoriti za hladnije vrijeme: Ovi orijentalni parfemi savršeni su za jesen i zimu

Favoriti za hladnije vrijeme: Ovi orijentalni parfemi savršeni su za jesen i zimu© Unsplash/Notino

Nadahnuti tržnicama začina na Bliskom istoku i aromama iz istočnih zemalja, orijentalni parfemi jedinstveni su, a nosit ćemo ih i ove sezone jer su upravo oni jedini koji su najbolji za jesen i zimu

Svaka od nas ima onaj jedan parfem koji najviše voli i koristi ga samo za posebne prilike. Ipak, u parfemskoj kolekciji svake žene teško da će se naći samo jedan parfem - obično ih imamo više, a mijenjamo ih po sezonama.
 

Proljeće i ljeto idealno su doba za slatke, svježe parfeme s cvjetnim notama, dok u razdoblju jeseni i zime obožavamo jake, orijentalne parfeme. Nadahnuti tržnicama začina na Bliskom istoku i aromama iz istočnih zemalja, orijentalni parfemi jedinstveni su, a nosit ćemo ih i ove sezone jer su upravo oni jedini koji su najbolji za jesen i zimu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hoareau (@emmahoareau)


Kad se temperature spuste, čak ni oni najjači parfemi neće ostati postojani onoliko dugo koliko bismo htjele, ali zato se orijentalni mirisi sastoje od toplih nota koje će se širiti, bilo da su temperature visoke ili niske. Izdvojile smo naših osam favorita među orijentalnim mirisima.


 
Yves Saint Laurent Black Opium, 459 kn/50 ml


Izraziti orijentalni miris pogodan za zimske mjesece namijenjen je energičnim i samouvjerenim ženama, a pogodan je za večer i svečane prigode. Miris otvaraju voćne note kruške propletene s cvijetom narančina drveta i začinjene ružičastim paprom. Intenzivno srce odlikuje kava uz nijanse jasmina, a bazom parfemske vode dominira topla vanilija.
1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2