Dolaskom toplijih dana, tražimo novitete uz koje će naša koža blistati

Dolaskom toplijih dana, tražimo novitete uz koje će naša koža blistati© Unsplash/Promo

Kako temperature rastu, pojačava se i naše zanimanje za što bolju zaštitu kože od sunca, kao i njegu nakon sunčanja

Ponovna druženja u prirodi i na plaži postaju sve češća kako smo ušli u pravi ljetni mjesec, srpanj. Važnosti proizvoda za sunčanje već smo svjesne, a isti su nezaobilazni dio svakog ljetnog režima, ne samo prije, već i nakon izlaganja suncu.

Zato smo ovaj tjedan izdvojile super nove linije za njegu kožu nakon sunčanja, kao i organsku liniju za nježno čišćenje lica koje je imperativ tijekom ljetnih mjeseci. Tu je i fisator uz koji će se naš prozračni make up zadržati cijeli dan, ali i kapsule uz koje će naša koža bolje 'podnijeti+ UV zračenje.
 
Nova organska Bouquet Floral kolekcija za čišćenje i detox lica iz MelviteJe li vaša koža umorna, beživotna i oslabljena? Je li zagušena pretjeranom šminkom, kremama sa zaštitnim faktorom i toksinima? Možda i vaša koža sanja... o odmoru, o vremenu za resetiranje... kako bi opet bila svježa i puna vitalnosti. Vašoj koži je potrebna detoksikacija. No, nije joj potreban trodnevni ili osmodnevni program, pa čak ni program u trajanju od tri tjedna! Zašto? Zato jer je Melvita pronašla način kako vašoj koži pružiti organski mini detox. Nema potrebe za poduzimanjem ekstremnih (i zastrašujućih!) mjera. Sve je vrlo nježno. Puno bolji pristup detoksikaciji je svakodnevno po malo nego iznimno puno jednom godišnje.

Čistači obogaćeni prebioticima i cvjetnim vodicama (područje na kojem smo stručnjaci!), nježno čiste kožu ujutro i uvečer i pružaju joj osjećaj svježine, čistoće, mekoće i predivne lakoće.

Načelo organskog mini detoxa je korištenje proizvoda koji, svako jutro i svaku večer, nježno uklanjaju baš sve nečistoće. To su neagresivne formule koje čiste bez isušivanja i oslabljivanja kože. U Bouquet Floral kolekciji možete pronaći: Nježni uljni gel za čišćenje, Nježno mlijeko za čišćenje, Nježni žele za čišćenje, Nježna pjena za čišćenje, Nježna micelarna vodica za čišćenje, Odstranjivač vodootporne šminke.

NJEŽNA PJENA ZA ČIŠĆENJE, 150 ml 126,50 kn
NJEŽNI ULJNI GEL ZA ČIŠĆENJE, 125 ml 126,50 kn
NJEŽNI ŽELE ZA ČIŠĆENJE, 200 ml 123,50 kn
NJEŽNO MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE, 200 ml 123,50 kn
NJEŽNA MICELARNA VODICA ZA ČIŠĆENJE, 200 ml 123,50 kn
ODSTRANJIVAČ VODOOTPORNE ŠMINKE, 100 ml 126,50 kn

 
1/4
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 5.7.2020 14:42:02
  • Bodova: 22445
  • Prijavi
Odlični novitetti , sve mi se sviđa , a posebno Eisenberg linija , zvuči super.