Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Decentne i jedva vidljive: Mnoge slavne face imaju minimalističke tetovaže s posebnim značenjem

Decentne i jedva vidljive: Mnoge slavne face imaju minimalističke tetovaže s posebnim značenjem© Instagram

Male tetovaže postale su popularne i među celebrityjima koji ih na svojim tijelima imaju sve više - većina njih nosi neko značenje, a neke su tu jednostavno "za ukras"

Budući da se mnogi ljudi plaše kad je riječ o tetoviranju prve tetovaže, sjajna je vijest da postoje i male tetovaže koje su savršene za sve one koji se boje tinte i igle, a mogu izgledati i bolje od onih velikih. Bez obzira na to tetoviraš li unutarnji zglob, vrat, prsa, ili uvijek bolna rebra, sićušne tetovaže postale su prava opcija za sve one koji traže nešto diskretno za svoju prvu tetovažu ili za nekoga tko jednostavno želi dodati mali detalj svome tijelu.
 
Male tetovaže postale su popularne i među celebrityjima koji ih na svojim tijelima imaju sve više - većina njih nosi neko značenje, a neke su tu jednostavno "za ukras". 

Izdvojile smo neke najzanimljivije tetovaže na tijelima slavnih - od Lady Gage do Selene Gomez. Neka ti njihove tetovaže posluže kao inspiracija u slučaju da se i ti odvažiš na jednu malenu tetovažu.


 
Lady Gaga

Nije tajna da poznata pjevačica Lady Gaga, osim glazbe, obožava i tetovaže. Na svom tijelu ima preko 24 tetovaža - od legendarnog "peace" znaka na zapešću i citata iz "Pisma mladom pjesniku" do violinskog ključa na leđima kojeg je istetovirala sa samo 17 godina. Mi smo izdvojile njezine tri male i decentne tetovaže. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


Tetovaža "ARTPOP" nastala je 2012. u čast Gaginom istoimenom albumu, a tetovirala ju je nakon što je objavila da će album izaći.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


Tetovaža "Joanne" nastala je 2016. godine u čast njezina novog albuma "Joanne", a istetovirala ju je na podlaktici i to u rukopisu njezine tete Joanne.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)


U veljači 2019. godine Lady Gaga je napravila novu tetovažu glazbenih nota "G-A-G-A".
1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2