Dani hidratacije

Dani hidratacije

Ako ste ovog ljeta uživali u suncu i vrućini, sada je vrijeme za osvježenje i besplatan pregled

Voda je sastavni dio našeg tijela i kože te je hidratacija iznimno važna za očuvanje zdravlja i ljepote kože. Dermis je prožet vodom koja predstavlja 99% njenog sastava. Neki čimbenici – stres, zagađenje, klimatske promjene – mogu ubrzati isparavanje vode iz kože. Kad joj nedostaje vode i minerala, koža se sporije obnavlja, njena se struktura narušava i dolazi do sve većeg gubitka vode. Na površini nastaju tanke linije isušenosti. Koža postaje krhka, hrapava i javlja se osjećaj neugode. Hidratacija kože je stoga najvažnija svakodnevna rutina što dokazuje i broj žena (89%) koje svaki dan koriste hidratantnu njegu.  

Hidratacija ne podrazumijeva samo opskrbu kože vodom, već i mineralima. Minerali imaju, naime, važnu ulogu pri obnovi kože: stanična obnova, zaštita tkiva, antioksidacijsko djelovanje...

Nedostatak vode i minerala djeluje na površinu – izgled kože, ali i dubinski na vitalne vitalne funkcije kože koje uslijed nedostatka vode i minerala slabe. Tako i obrambeni mehanizam postaje propusniji i manje aktivan.

Termalna voda Vichy


Vichy je grad u srcu Francuske s 15 termalnih izvora među kojima se nalazi i Lucasova voda koja je temelj svih Vichyjevih proizvoda. Lucasova voda je već od 17. stoljeća poznata po svojim blagotvornim učincima na kožu. Sadrži 17 minerala i 13 elemenata u tragovima među kojima su i magnezij, kalcij, željezo i kalij koji dokazano ubrzavaju prirodne metaboličke porcese u stanicama kože i time pomažu u održavanju njihovog normanog funkcioniranja. Učinci Lucasove vode potvrđeni su u nizu kliničkh ispitivanja pod dermatološkim nadzorom:
•    Jača prirodni obrambeni mehanizam kože
•    Smiruje nadraženu kožu
•    Smiruje osjećaj bockanja i svrbež kod osjetljive kože

Termalna voda Vichy crpi minerale potrebne za zdravlje kože iz magmatskih stijena jer izvire iz dubina vulkana. Put termalne vode traje više od 15.000 godina što vodu čini netaknutom, čistom i bogatom mineralima koji djeluju na metabolizam kože.

Putem mikrocirkulacije voda bogata važnim mineralima dolazi do površine kože. Zbog njenog bogatog i specifičnog sastava Vichyjevu termalnu vodu ubrajaju među prave prirodne aktivne sastojke, a njeno je djelovanje na poticanje prirodnog obrambenog mehanizma klinički dokazano.  

KLINIČKI DOKAZANO DJELOVANJE NA JAČANJE KOŽE


Termalna voda Vichy iznimno je bogata rijetkim mineralima i jača te smiruje kožu. Njeno djelovanje na poticanje prirodnog obrambenog mehanizma klinički je dokazano.


Linija Aqualia Thermal

Snaga tisućljetnih rijetkih minerala termalne vode Vichy skupljena je u novoj liniji proizvoda Aqualia Thermal. Vichy je stvorio novu liniju proizvoda Aqualia Thermal s inovativnom molekulom AQUABIORYL™, novim teksturama koje pružaju izniman osjećaj ugode i formulom bez parabena.

Aqualia Thermal pruža 24-satnu hidrataciju u samom središtu stanica za kožu punu zdravlja. Hidratacija kože proizvodima Aqualia Thermal jača epidermis te joj pruža zaštitu. Nova linija proizvoda Aqualia Thermal sadržava inovativnu molekulu AQUABIORYL™ s dvostrukim djelovanjem: osigurava vlažnost i udobnost kože koja je nakon nanošenja proizvoda svilenkasto meka.  
  • udobnost kože: zahvaljujući polisenzorskim aktivnim sastojcima, njega kože proizvodom Aqualia Thermal povećava osjećaj udobnosti i mekoće tijekom i nakon upotrebe proizvoda;
  • hidratacija kože: sudjeluje u oblikovanju zaštitnog sloja na površini kože te stvara hidratantnu mikroklimu koja dodatno jača sustav kože za zaštitu od dehidracije.
Svi proizvodi marke Vichy sadrže termalnu vodu Vichy.

DANI HIDRATACIJE


Ako ste ovog ljeta uživali u suncu i vrućini, sada je vrijeme za osvježenje. Posjetite Vichy partnerske ljekarne od 30. 8. do 30. 9. i sudjelujte u Danima hidratacije. Obavite besplatan pregled kože, a farmaceuti će Vas posavjetovati kako je osvježiti. Pri kupnji odabranog proizvoda iz linije Aqualia Thermal Laboratoriji Vichy Vam poklanjaju termalnu vodu Vichy od 150 ml. Više informacija i lista ljekarni rujna na: www.vichyconsult.com.hr

Na internet po savršen savjet!

 
Kako mogu doznati kakav je moj tip kože? Kakva je njega najprikladnija za moje lice? Ponašaju li se svi šamponi protiv prhuti jednako na mome vlasištu? To su neka od pitanja koja sebi često postavljamo u skrbi za zdravlje i ljepotu svoje kože. Sada možemo odgovore na sva ta pitanja pronaći na jednome mjestu! Laboratoriji Vichy pokrenuli su novu, suvremenu i interaktivnu web stranicu Vichy Consult (www.vichyconsult.com.hr) kojom žele korisnicima omogućiti da bolje razumiju i upoznaju svoju kožu te da posljedično pronađu za nju njegu koja joj najbolje odgovara.

Razumjeti svoju kožu …

Pravilna njega i skrb za kožu proizlaze iz pravilnog razumijevanja svoje kože. Na web stranici www.vichyconsult.com.hr svi posjetitelji moći će pristupati tematskim poglavljima i stručnim člancima o njezi tijela i kose, starenju, osjetljivosti i nepravilnostima kože te drugim bitnim pitanjima. Na portalu će biti predstavljene i aktualne novosti, rezultati istraživanja te sve informacije bitne za ljepotu i zdravlje kože. Upoznavanjem funkcioniranja kože te vanjskih i unutarnjih čimbenika koji utječu na nju, korisnici web stranice moći će lakše upoznati svoju kožu te tako lakše pronaći pravu njegu za nju.

… upoznati je …

Korisnici web stranice www.vichyconsult.com.hr mogu od sada jednostavno doznati kakav je tip njihove kože i kakva joj njega najbolje odgovara! Dijagnostikom Vichy Consult: novom interaktivnom i osobno prilagođenom metodom za točnu dijagnozu kože. Ispunjavanjem detaljnoga stručnog upitnika na web stranici možete kreirati svoj račun, a Laboratoriji Vichy za vas će pripremiti elektroničko Izvješće o vašoj koži. U njemu će biti sadržane sve informacije o vašem tipu kože, proizvodima koji su najprikladniji za njezinu njegu i pogodnostima koje vam pripadaju. Dakle, sve informacije na jednome mjestu!

… i iskoristiti ekskluzivne prednosti!

Laboratoriji Vichy pripremili su za posjetitelje web stranice www.vichyconsult.com.hr i posebne pogodnosti!


PR objava
 
Komentari
+2