Čudesna aloe vera: Top proizvodi koje trebaš uvrstiti u svoju beauty rutinu

Čudesna aloe vera: Top proizvodi koje trebaš uvrstiti u svoju beauty rutinu

Pronašle smo najbolje proizvode s aloe verom koji će regenerirati i dubinski hidratizirati tvoju kožu lica i tijela

Aloe vera izuzetno je ljekovita biljka iz čijih se listova dobiva sok odnosno gel koji pomaže kod mnogobrojnih kožnih problema.
 
Ima antiupalna svojstva te koži pruža regeneraciju i hidrataciju zbog čega je čest sastojak kozmetičkih proizvoda namijenjenih njezi lica i tijela.
 
Aloe vera ublažava opekline od sunca, pomaže kod mnogih kožnih problema jer ima protuupalno djelovanje, koži vraća vlagu, usporava starenje, a može pomoći i kod problematične kože sklone aknama. Ubrzava zarastanje kože te je dubinski hidratizira, a učinkovita je i kod hiperpigmentacije.
 

Unsplash
 
Iako aloe veru možeš uzgajati kod kuće te sama iz njezinih listova cijediti sok, i u drogerijama su dostupni mnogi proizvodi u kojima se ona nalazi. Gel aloe vere obiluje vitaminima, mineralima, enzimima i aminokiselinama. Kod kupnje biljke aloe vere, važno je uzeti onu koja je ljekovita jer ukrasne vrste mogu izazvati negativne reakcije na koži.
 
U trgovinama ćeš pronaći i kupovni gel aloe vere koji je najbolje direktno nanositi na kožu, no isto tako se često aloe vera nalazi i u raznim kremama za lice, maskama, gelovima za umivanje, itd.
 
Mnogo je razloga zašto bismo trebali uvrstiti čudesnu aloe veru u svoju beauty rutinu, a želiš li se i sama uvjeriti u njezinu ljekovitost, u nastavku ti otkrivamo nekoliko odličnih beauty proizvoda u čijem se sastavu ona nalazi i koje vrijedi isprobati.
 
Foto: Unsplash

Revolution Skincare Aloe Vera & Water Lily - 85 kn


umirujuća maska za lice
sadrži aloe veru za smirivanje kože te ekstrakt lopoča koji dodatno umiruje kožu i potiče zdrav izgled
formulacija sadrži esktrakt sladića i glicerina koji intenzivno vlaži kožu
 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 12.3.2020 20:11:05
  • Bodova: 145429
  • Prijavi
Dobra stara aloe vera