Beauty noviteti koje želimo isprobati kad ovo sve završi - od parfema do ruževa

Beauty noviteti koje želimo isprobati kad ovo sve završi - od parfema do ruževa

Ovaj tjedan dominiraju mirisni noviteti, ali smo pronašle i novi tekući ruž i make up kolekciju inspiriranu nijansama proljeća

Pandemija koronavirusa većinom nas je ostavila u kućnim uredima, ali to ne znači da nema beauty noviteta koji će nas čekati kad završi izolacija.

Sad sve trebamo ostati doma i uživati gledajući što ćemo isprobati kad ovo sve završi.

Napiši nam u komentarima imaš li svoj favorit među ovotjednim novitetima?
 
4711 Remix Cologne Edition 2020

Linija mirisa 4711 Remix Cologne prvi put je izašla 2018., a svake se godine jedan od sedam glavnih sastojaka (limun, bergamotka, naranča, lavanda, ružmarin, neroli i gorka naranča) „remiksira” u ograničenom izdanju. Prve je godine u centru pažnje bila sočna naranča i mirisu donijela odlikovanje „zvijezde mirisa” na njemačkoj dodjeli nagrada za mirise, 2019. bila je u znaku nježne lavande, a 2020. živahni limun. Na taj se način sastojci originala postupno vraćaju na scenu na moderan način.

 

Živahna svježina limuna u novom ljetnom remiksu

Limun u novoj kombinaciji: lepršav i sočan uvod miješa poznate svjetove citrusa s novim egzotičnim naznakama pikantnog shisoa i aromatičnog yuzua. Središnje cvjetne note upotpunjuju miris i daju mu meku stranu – ljupkom ljubicom, nježnom ružom i cvijetom naranče, pouzdano proslavljenim u 4711 Originalnoj Kolonjskoj vodi. Posebno sastavljen solarni akord mirisu daje njegov pozitivan sjaj. Bijeli mošus, pačuli i drvo ambra pružaju moderne i tople nijanse donje note.

Gornja nota: Yuzu talijanski limun, shiso
Srednja nota: Ljubica, solarni akord, ruža, cvijet naranče
Donja nota: Bijeli mošus, pačuli, drvo ambra

Eau de Cologne Natural Spray 100 ml, 175 kn
1/6
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2