Beauty lekcije koje nas je Lady Di naučila

Beauty lekcije koje nas je Lady Di naučila© Instagram

Stil iz 80-ih vraća se na velika vrata, a sve zbog vječno omiljene princeze Diane i hvaljene Netflixove serije

Princeza Diana je ikona. Činjenica koja zvuči jednako istinito u 2020-oj godini kao i 1981. godine kada se udala za britanskog princa. Ili 1985. godine kad je zaplesala s Travoltom po plesnom podiju Bijele kuće. Ili 1997. godine kada je otputovala u Angolu kako bi ukazala pažnju na smrtonosne mine koje su u toj zemlji bile velik problem.
Sada, više od dva desetljeća od njezine smrti, i dalje smo jednako fascinirani omiljenom 'princezom srca'. Zahvaljujući četvrtoj sezoni serije 'Kruna' (koja se počela prikazivati na Netflixu od ove nedjelje) možemo gledati Emmu Corrin kako glumi devetnaestogodišnju Dianu Spencer dok cvjeta u jednu od najmoćnijih ikona. 
 

Uz sjajnu glumu, savršenu produkciju i postojane intrige s kraljevskih dvora, i ove sezone scenografija i kostimografija izgledaju besprijekorno, a kad uz sve to dodamo i sjajne vintage beauty trenutke velike princeze Diane, tada zbilja nemamo što više reći nego prepustiti se i uživati u još jednoj vrhunskoj sezoni najskuplje Netflixove serije. 

Prepoznatljiv plavi tuš za oči koji je Lady Di nosila samo je jedan od trendova o kojem se ponovno govori, zahvaljujući novoj sezoni hvaljene serije, a mi smo u nastavku izdvojile još neke lekcije o ljepoti i stilu koje nas je ova neprežaljena ikona naučila.
 
Plavi tuš za oči manje je dosadan od crnog

Plavi tuš za oči definitivno je jedan od zaštitnih znakova Lady Di i svijetlija, veselija, manje dosadna alternativa crnoj iz 80-ih. Već sad nas je nova sezona nadahnula da promijenimo uobičajenu šminku za oči i oživimo modru boju, a kako prenosi Glamour, u Velikoj Britaniji prodaja plavog tuša za oči gotovo se udvostručila od najave nove sezone serije.
 
 
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2