Apstraktna manikura novi je hit. Imamo ideje koje možeš isprobati kod kuće

Apstraktna manikura novi je hit. Imamo ideje koje možeš isprobati kod kuće© Instagram

U posljednje vrijeme nail art inspiraciju pronalazi u apstraktnoj umjetnosti, a pojedine su ideje prava mala umjetnička djela sastavljena od neobičnih točkica i geometrijskih oblika

U posljednjih nekoliko godina društvene mreže postale su glavno mjesto na kojem tražimo inspiraciju, a nerijetko su upravo korisnici Instagrama ili Pinteresta predvodnici najnovijih trendova, bilo da je riječ o modi, ljepoti ili pak uređenju interijera.
   
Kada govorimo o manikurama i uređenju noktiju, na Instagramu postoje brojni profili koji su posvećeni upravo tome, a ideje su zaista inspirativne i raznolike.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alicia Torello (@aliciatnails)


U posljednje vrijeme nail art odnosno umjetnost uređenja noktiju inspiraciju pronalazi u apstraktnoj umjetnosti, a pojedine su ideje prava mala umjetnička djela sastavljena od neobičnih točkica i geometrijskih oblika. Ipak, savršenstvo nije cilj pa su asimetrični i pomalo neuredni potezi zapravo poželjni. Ovom trendu nisu odoljele niti poznate osobe poput Kylie Jenner i Lane Condor koje su na svojim Instagram profilima pokazala koliko nail art može biti poseban i unikatan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kylie ?? (@kyliejenner)


Ljetni mjeseci su nezamislivi bez razigrane manikure, a lijepi i uredni nokti su neizostavan dio osobnog stila. Uz malo prakse i vještine i sama možeš kod kuće kreirati neku od ovakvih neobičnih manikura, a ako si u potrazi za idejama, pogledaj neke od naših prijedloga s Instagrama koje donosimo u nastavku.Foto: Instagram

@nails_of_la

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Brittney Boyce (@nails_of_la)

1/15
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2