8 kvalitetnih hidratantnih krema iz drogerijskog ranga

8 kvalitetnih hidratantnih krema iz drogerijskog ranga

Ako si u potrazi za dobrom kremom koja će vratiti hidrataciju tvom licu, za tebe imamo nekoliko odličnih prijedloga

Dobra hidratantna krema osnova je svake beauty rutine, a upravo je hidratacija ključna tijekom prohladnih jesenskih dana koji su pred nama.
 
Naime, koža lica nakon ljeta često je dehidrirana i nedostaje joj sjaja pa je potrebno u svoju beauty rutinu uvesti odgovarajuće proizvode koji će joj vratiti mekoću i vlažnost. Upravo tu u fokus dolaze hidratantne kreme koje bi trebale biti sastavni dio svake kozmetičke torbice.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Emma Hill (@emmahill)


I dok smo tijekom ljeta birali one hidratantne kreme s laganijom te brzoupijajućom formulom, tijekom jesenskih i zimskih dana ponovno ćemo se okrenuti malo bogatijim formulama. Prilikom odabira kreme za lice valja obratiti i pažnju na svoj tip kože te odabrati one kreme koje će ti odgovarati sastavom i razinom hidratacije.
 
U moru proizvoda koji nam se nude na tržištu, nije jednostavan zadatak pronaći onu idealnu za svoju kožu. Valja napomenuti kako za kvalitetnu hidratantnu kremu ne treba izdvajati puno novaca jer se i u drogerijskoj ponudi mogu pronaći uistinu odlične kreme, po vrlo pristupačnim cijenama.
 
Kako bismo ti olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili 8 odličnih krema za hidrataciju kože lica iz drogerijskog ranga.


Foto: Unsplash, Instagram, Moja ljekarna

Garnier Bio Lemongrass hidratantna krema za pH ravnotežu za normalnu i mješovitu kožu lica, 60 kn

1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
12345kike
  • 8.9.2019 7:49:41
  • Bodova: 52240
  • Prijavi
San Basic Dnevna hidratantna krema za lice je odlična i svakako je preporučujem.