12 svakodnevnih navika koje ti narušavaju ljepotu i zdravlje

12 svakodnevnih navika koje ti narušavaju ljepotu i zdravlje© Pixabay

Ti ni ne primjećuješ koliko možeš sitnicama svakodnevno narušiti svoje zdravlje, stoga poslušaj savjete i budi zdravija i ljepša

Svaka treća žena ima svakodnevnu naviku koja utječe na njihovu ljepotu, zdravlje i čak im skraćuje život! 

Svakodnevno i ti radiš iste "nevine" stvari i ne shvaćaš koliko mogu biti štetne. Ručnik za lice, britvica u tušu ili način na koji sjediš može narušiti tvoje zdravlje. 

Donosimo popis 12 svakodnevnih navika koje moraš promijeniti kako bi bila zdravija i ljepša. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diana TikhAnova/ Shapovalova (@sha_di_na) on


Nošenje laka za nokte svaki dan

Ako ne možeš ni jedan dan izdržati bez laka za nokte onda si već vjerojatno upoznata s ovim problemom. Tamni lakovi, pogotovo jeftinije marke, u sebi imaju jake boje koje mogu uništiti tvoje nokte. 

Na noktima će se kao rezultati svkaodnevnog nošenja pojaviti bolesno žuta boja. Da ne bi uništila svoje nokte, pokušaj nositi manje laka, napraviti par dana pauze da nokti dišu ili investiraj u bolje marke s kvalitetnim sastojcima. 


(FOTO: Pixabay)

 
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 1.11.2019 20:20:15
  • Bodova: 56294
  • Prijavi
Moram priznati da nemam baš ove navike, jedino sam ovo ljeto svakodnevno nosila lak za nokte, što je za mene prava rijetkost, no dobila sam ih nekoliko na poklon i željela ih sve probati. Rezultat nakon svakodnevnog nanošenja i to odmah nakon skidanja prethodnog je upravo kako je opisano u članku : bolesna žuta boja noktiju. Odmah sam povezala s lakovima i sada apstiniram već mjesec dana. Oporavili su se. :)editirano 1.11.2019 20:55:48 od anna-herman