10 trendova u njezi kože koje vjerojatno radiš, a ne bi trebala

10 trendova u njezi kože koje vjerojatno radiš, a ne bi trebala© www.profimedia.hr

Dermatolozi upozoravaju da bismo trebale biti oprezne s ovim trendovima njege kože

Kada je riječ o njezi kože, čini se da uvijek postoji neki novi trend. Ali od maski s ugljenom koje navodno uklanjaju pore i DIY maski za lice koje navodno čudotvorno uklanjaju akne, nije svaki trend siguran.

Naravno, nisu svi trendovi njege kože loša vijest, objašnjava dermatolog Dhaval Bhanusali. "Mislim da ljudi ne bi trebali zanemariti trendove, ali uvijek trebaju postupati oprezno", rekao je za portal INSIDER. "Samo zato što je nešto funkcioniralo za jednu osobu, ne znači da će funkcionirati i za drugu. Morate biti oprezni."

S obzirom na to, izdvojile smo 10 trendova njege kože za koje dermatolozi ističu da bi trebale biti oprezne i dobro razmisliti prije nego ih počnemo prakticirati.

 
Kozmetičke procedure nisu uvijek sigurne

Dermatolog Bhanusali je za INSIDER rekao da su u posljednje vrijeme kozmetički postupci postali široko dostupni i da ih često nude razne osobe - ali nisu svi kvalificirani i to može rezultirati brojnim komplikacijama.

Ako želiš profesionalno obaviti određeni kozmetički postupak, uvijek je najbolje potražiti pouzdanog profesionalca ili certificiranog dermatologa

(Foto: www.profimedia.hr)
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 20.8.2019 14:44:35
  • Bodova: 23726
  • Prijavi
Korisni savijeti. Mislim da bi najbolje bilo što manje dirati po licu , samo ono najosnovnije , dobro očistiti lice i nanjeti hidratantnu kremu dnevnu ili noćnu i to je to.