10 najpopularnijih beauty odluka zbog kojih su mnogi požalili

10 najpopularnijih beauty odluka zbog kojih su mnogi požalili© www.profimedia.hr

Trendovi dolaze i odlaze, ali promjene na tijelu mogu ostaviti vječne posljedice. I zbog toga su itekako rizične

Moda je vrlo ćudljiva i prevrtljiva stvar. Vrlo često, pokušavajući biti u trendu, kupujemo najneočekivanije stvari. I to (većinom) ne šteti ničemu osim našim financijama. 

Ali kad se radi o ljepoti i trendovima u izgledu, stvari su malo drugačije. Promjene na tijelu gotovo uvijek mogu biti rizične. Popularni trend mogao bi se uskoro zaboraviti, ali promjene koje smo napravili na svojim tijelima ostaju s nama zauvijek.

Proučavajući društvene mreže i web stranice, sastavile smo popis najpopularnijih promjena u izgledu zbog kojih su mnogi požalili
 
Ekstenzije trepavica

Ekstenzija trepavica standardni je i prilično bezopasan postupak ako se pridržavaš određenih pravila, ali bolje je izbjegavati imati ih dugo vremena. Ako već biraš ekstenziju trepavica, najbolje da ih nabaviš za posebnu priliku, a zatim ih ukloniš nakon toga.

Prema oftalmolozima, ekstenzije trepavica mogu dovesti do smanjenja brzine rasta tvojih prirodnih trepavica. Druga opasnost je sindrom suhog oka. Također, prije postupka, pobrini se da nemaš alergijske reakcije na ljepilo koje trepavice trebaju.

"Kad sam tek počela s ekstenzijama trepavica, obožavala sam ih! No, šest mjeseci kasnije, odlučila sam prestati kad sam shvatila da ispadaju prelako i izgledaju dosta jadno već nakon drugog tjedna. Posljedice nisu najljepše kad se uklone. Trepavice su mi izgledale kao da su neke od njih odrezane škarama, jer su bile oslabljene u raznim točkama. Ne bih više ponovila." sadiebenz/Reddit
   
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
dodaa
  • 14.11.2020 19:24:48
  • Bodova: 35540
  • Prijavi
Imam piercing na lijevoj strani nosa i nikada nisam požalila. Smatram ga dio mene. Inače, piercing i tatoo podržavam, ali ne previše, a najgori trend od ovih mi je proširivanje resica. To mi je ružno za vidjeti.