Viralni hit: Kako bi Disneyjeve životinje izgledale da ih je zamislio kao ljude?

Viralni hit: Kako bi Disneyjeve životinje izgledale da ih je zamislio kao ljude?© Instagram

Otkrila je i da je Disney izuzetno utjecao na njezinu umjetnost, a u budućnosti bi htjela nacrtati neke od najpoznatijih Disneyevih likova, poput Minnie Mouse ili Daisy Duck

Disneyevi animirani filmovi pravi su klasici i obožavamo ih svi - od onih najmlađih pa sve do onih malo starijih. Osim njihove radnje, uvijek nas oduševe i likovi, koji se nerijetko pojavljuju u obliku životinja, a ako si se ikad zapitala kako bi ti ikonični likovi izgledali u ljudskom obliku, imamo odgovor.
 

Umjetnica Isabelle Staub Disneyevim životinjama pružila je neočekivani makeover i nacrtala ih u ljudskom obliku, a rezultat je genijalan. Isabelle, koja je već otprije poznata po svojim ilustracijama, kada je Disneyeve likove nacrtala tako da izgledaju puno realnije nego u crtićima, za portal Bored Panda priznala je kako ova serija Disneyevih crteža uopće nije bila planirana.

"Osjećala sam se prilično neinspirativno u to vrijeme i ta mi je ideja sinula dok sam gledala slike na Pinterestu. U sebi sam pomislila - bilo bi kul kada bih napravila ljudsku verziju nekih od Disneyevih životinja", rekla je.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli isabelle staub (@isabelle_staub)


Isabelle je opisala kako izgleda njezin umjetnički postupak, a otkrila je da je sve krenulo za vrijeme karantene, kada je imala puno vremena za istraživanje ove teme.

"O svakom pojedinom komadu ovisi koliko će mi vremena biti potrebno da ga završim, ali obično mi je potrebno oko 7 do 10 sati. Rekla bih da je najteži komad bila Dora samo zato što je bila prva u seriji", priznala je Isabelle.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli isabelle staub (@isabelle_staub)


Otkrila je i da je Disney izuzetno utjecao na njezinu umjetnost, a u budućnosti bi htjela nacrtati neke od najpoznatijih Disneyevih likova, poput Minnie Mouse ili Daisy Duck, pa bi to mogao biti njezin sljedeći potez.

Dotad, uživaj u njezinim ilustracijama Disneyevih životinja i pogledaj kako bi izgledale u ljudskom obliku - mi smo oduševljene. 
Marie iz "Mačaka iz visokog društva"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli isabelle staub (@isabelle_staub)

1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2