Održan prvi internacionalni UNOPIU GOLF TURNIR u Hrvatskoj

Održan prvi internacionalni UNOPIU GOLF TURNIR u Hrvatskoj

Prekrasan ambijent Golf kluba Zagreb ovog vikenda bio je domaćin prvog internacionalnog Unopiu golf turnira u Hrvatskoj

Internacionalni UNOPIÙ GOLF TURNIR treću godinu za redom okuplja golfere, sponzore i sve zaljubljenike u ovaj sofisticirani sport.

Kombinacija  otmjenog i luksuznog sporta, udobnih Unopiù ležaljki i predivan sunčani dan u prekrasnom ambijentu Golf kluba Zagreb stvorili su bajkovitu ladanjsku atmosferu. Organizirana mini škola golfa zaintrigirala je prvakinju hrvatskog baleta Almiru Osmanović, redatelja Jakova Sedlara, glumca Roberta Kurbašu, dizajnericu i kreativnu direktoricu Hippy Gardena, Đurđicu Vorkapić, urednicu i voditeljicu Amelu Čilić i televizijsku urednicu Nensi Profacu koji su nakon usvojenih osnovnih pravila i tehnika svoje golferske sposobnosti testirali i na natjecanju.


Amela Čilić, Almira Osmanović, Robert Kurbaša, Đurđica Vorkapić, Nensi Profaca

Čini se kako je Unopiu mini škola golfa kod mnogih otkrila skrivene talente, tako je Amela Čilić osvojila prvo mjesto i predivan vikend u Ilirija resortu u Biogradu na Moru, a oduševljenje pobjedom nije mogla sakriti. Drugo mjesto pripalo je dizajnerici i kreativnoj direktorici Hippy Gardena, Đurđici Vorkapić.


Amela Čilić, Almira Osmanović, Robert Kurbaša, Đurđica Vorkapić, Nensi Profaca

“Izgleda da sam prirodni talent za golf, pa mislim da bih se mogla i malo ozbiljnije baviti tim sportom. Osjećaj je pobjednički, kakav drugačiji, divno je nešto osvojiti. Još uvijek ne mogu vjerovati jer je ovo prvi put da sam nešto osvojila na nagradnoj igri, pogotovo u tako žestokoj konkurenciji. Baš sam sretna!“ izjavila je Amela Čilić.


Talijanska tvrtka Unopiù svjetski lider je za proizvodnju namještaja za vanjske prostore, a s ljubavlju prema opuštanju i ljepoti življenja Unopiù golf turnir započeo je 2013. godine u Italiji s osam natjecanja, a danas broji čak 19 natjecanja u četiri zemlje. Neto pobjednici po kategorijama i bruto pobjednik ulaze u finale, koje se igra u Royal Park i Roveri, golf klubu kraj Torina, Italija.
 
Komentari
+2