Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ljeto između korica: samo more, plaža i knjiga u ruci

Ljeto između korica: samo more, plaža i knjiga u ruci

Ljetni odmor prilika je da se posvetite sebi i svojim omiljenim aktivnostima.

Vjerujući da je čitanje jedna od vaših omiljenih aktivnosti, nudimo vam dva idealna ljetna štiva

Kremice, losioni, badići i ručnici stvari su koje dominiraju u našim koferima kada se spremamo na more. Oprema namijenjena uživanju na prvom je mjestu, jer konačno smo dočekali svojih nekoliko minuta raja, bez zvonjave sata ujutro, odlaska na posao, trčanja s jednog sastanka na drugi, u vrtić, školu, na roditeljski sastanak, ispitne rokove... Kako bi ugođaj opuštanja i vraćanja sebi bio potpun, ubacimo često u kofer i pokoju knjigu koju smo tijekom godine držali na noćnom ormariću, ali bismo zaspali i prije nego što bi pročitali prvu stranicu.

Plaža je idealno mjesto za nadoknadu propuštenih rečenica i hvatanje nekog novog ritma koji nema rokova i ograničenja. Donosimo vam dva novija naslova iz naših knjižara, koja bi mogla postati vaš obvezni rekvizit u torbi za plažu. Riječ je o dva čitka, pitka i  zanimljiva romana, prožeta duhovitošću:  ‘Od Barbie do vibratora’ Ane Tajder i  ‘Jedi, moli, voli'  Elizabeth Gilbert.

Oba povezuje i njihova aktualnost - bave se ženama u raljama suvremenog života, razapetih između svojih karijera, privatnih života i onoga što zaista žele. Jedna je, zasićena poslom, napustila marketinšku agenciju i posvetila se pisanju, dok je druga odlučila proputovati svijet i tako otkriti što zapravo želi.

www.metro-portal.hr

 
Komentari
+2
 
ivankusa
 • 18.8.2009 22:58:40
 • Bodova: 5083
 • Prijavi
obožavam čitati na plaži.svaki dan rezerviram 1-2 sata samo za mene i tada sjednem u plićak i čitam... ovo ljeto sam pročitala (po drugi put) Sjećanja jedne gejše... hvala na savjetima za ove dve knjige..
bad_girl4291
 • 8.1.2009 12:22:05
 • Bodova: 317
 • Prijavi
pa vise citam zimi nego ljeti, ljeti se uvjek nađe nesto zanjimljivije od samog citanja
eta
 • 6.1.2009 17:20:03
 • Bodova: 438
 • Prijavi
Uvjek nosim sa sobom knjige kad odem na odmor. Ali nikada ne procitam ni trecinu od te knige. Uvjek se nadze nesto zanimlivije kad si na odmoru.
balerina_ja
 • 2.8.2008 12:57:56
 • Bodova: 6109
 • Prijavi
najbolji odmor; zaroniš u more na par minuta , a zatim odeš na ležaljku u hlad s dobrom knjigom u ruci... užitak je super, iako i zimi dosta čitam , ni ljeti kad je godišnji moje duženje s mnjigom nije manje, kniga obogačuje čovjeka .. bilo d aj eroman ili neka psihologija , u svakom slučaju je lijepo i ugodno uživati uz šum mora u hladu sa knjigom u ruci... pokušajte isplati se:)