Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Hand made fest

Hand made fest

Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna

Festival ručnih izrada, maštovitosti i dizajna osmišljen je s ciljem očuvanja i promicanja jedinstvenih vrijednosti ručnih izrada, proizvoda i usluga neprocjenjive vrijednosti.

Hand made fest prvi je festival takve vrste u zemlji koji je prepoznat i priznat od izlagača i posjetitelja svih dobnih i interesnih skupina ljudi. 6. HAND MADE FEST će se tradicionalno održati u Puli, u Domu Hrvatskih branitelja od 17. – 19. 10. 2008.

Ne moramo biti veliki umjetnici da bismo kreativno živjeli, zato iz godine u godinu dajemo priliku svima da svoje kreativne ideje prezentiraju na najbolji način, a mislim da je mnogima baš «Hand made fest» prvi pružio tu mogućnost i pomogao u osobnom i profesionalnom razvoju.
 
Izlagači su različitih grupacija, no svima je zajedničko to da moraju svoje proizvode raditi rukom, a na festivalu i finalizirati izradu svojih proizvoda ili usluga na «licu mjesta», što je i specifičnost ovog festivala.

Izlagači su grupirani po specifičnosti izrade, proizvodima ili uslugama koje predstavljaju u sljedeće grupe:

Grupa A
Slobodni umjetnici, slikari, kipari ……
Hobisti, kreativne udruge, dizajneri …….
Aranžeri i dekorateri cvijeća, ukrasa, interijera …….

Grupa B
Tradicionalni obrti, rukotvorci ….
Čipkarice, lončari, obrada drva, obrada stakla ……..
Proizvođači ukrasa i suvenira
Udruge proizvođača, tradicijske udruge, umjetničke udruge

Grupa C
Proizvođači zdrave hrane, pića i eko proizvoda
Proizvođači meda, pršuta, sira, tradicionalnih kolača, vina….
Proizvođači i prerađivači bilja, eteričnih ulja, krema i ostalih pripravaka
Udruge i zadruge proizvođača

Grupa D
Aromaterapeuti, kozmetičari, frizeri ……
Performance majstori

Kultura koju živimo i turizam koji predstavljamo, nadovezuje se uvelike na očuvanje nasljeđa i tradicije pojedinih mjesta, a samim time i na prenošenje znanja i vještina na mlađe generacije.

Sjećanje na stare zanate i obrte možemo vidjeti i osjetiti na raznim sajmovima, festivalima i izložbama, no u manjem broju…. zato imamo Hand made fest, koji volimo, i na kojem tradicionalno kreativnošću ispunimo svaki kutak atraktivnog zdanja Doma Hrvatskih branitelja.

KOLIKO JE TRUDA POTREBNO DA RUKA UPOTPUNI ZAMISAO!!??

Pronađite odgovor na to pitanje među mnoštvom interesantnih izlagača, uvjerite se i obogatite Vašim prisustvom ovaj ekskluzivan i iznimno interesantan Festival kreativnosti i stvaranja, kojega sa razlogom nazivaju «Praznikom za oči i dušu»

HVALA VAM ŠTO STE DIO «HAND MADE FEST-a» !!!

Vaša, Lela Blekić
Predsjednica udruge Razvoj i «mama» festivala

www.handmadefest.com

 
Komentari
+2
 
white_queen
  • 17.9.2008 22:20:32
  • Bodova: 3
  • Prijavi
jedva cekam.. svake godine sve bolji.. a tete na standovima sve kreativnije.. prosle godine je bilo odlicnog rucno izradenog nakita..