Fotošopirao sebe kako se zabavlja s Disneyjevim likovima, a rezultat je doista smiješan

Fotošopirao sebe kako se zabavlja s Disneyjevim likovima, a rezultat je doista smiješan© Instagram/luigi.kemo

Koliko puta si poželjela postati dio nekog Disneyjevog crtića? Pogledaj kako je mladi umjetnik sebe uklopio u čarobni svijet naslikanih stvorenja

Dok smo bile male djevojčice, sanjale smo o čarobnim mjestima na kojima bismo imale nekoliko avantura s cool prijateljima koje smo upoznale u svijetu mašte. Većina tih maštarija bila je nadahnuta animiranim filmovima koje smo gledale. Upravo filmovi iz Disneyjeve radionice su nas naveli da vjerujemo kako je svijet pun čarolije i da je zapravo moguće upoznati čarobna bića u stvarnom svijetu.

Iako ti filmovi i danas osiguravaju prepune kino dvorane, odrasle smo i shvatile smo da magija nije česta u stvarnom svijetu. Međutim, jedan mladi umjetnik je odbio odrasti, poput Petra Pana, i odlučio je koristiti magiju Photoshopa kako bi i on bio dio čarobnog svijeta Disneya.  
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Luigi kemo Volo?? (@luigi.kemo) on


Na posao ide u Pepeljuginoj haljini

Fotografija koja nas je nasmijala je svakako Luigi koji je fotošopom na sebe stavio Pepeljuginu haljinu. Na fotografiji su on i Čarobna Vila, a na Instagram je objavio sliku uz humoristični opis: "Znao sam da ti ne trebam vjerovati oko odijevanja."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??Luigi kemo Volo?? (@luigi.kemo) on

1/9
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2