Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Božićni hand made sajam

Božićni hand made sajam

Sajam rukotvorina u Puli

Božićni hand made sajam osmišljen je nakon višegodišnjeg održavanja Hand made festa te potrebe izlagača i posjetitelja za istim, iako puno manji po veličini i broju izlagača, Božićni hand made sajam održava se u predblagdansko vrijeme Božića i Nove godine, u doba kada se pažnja poklanja obitelji, prijateljima, voljenima …

Tradicija održavanja takvih događanja u Hrvatskoj i svijetu, prepoznatljiva je, a sajmovi su specifični u svojoj ponudi i mnoštvu popratnih sadržaja.

Dugi niz godina Istra i Pula nisu imale «pravi» Božićni sajam, a samim time i ugođaj koji on donosi, stoga su u Udruzi Razvoj iz Pule uvjereni da za njihovu inicijativu postoji interes izlagača, poduzetnika, mještana, institucija i posjetitelja.

Ideja saživila je prije 3 godine, te se svake iduće upotpunjuje idejama, izlagačima i programima, a realizira se u suradnji sa Gradom Pula i svim programima pod nazivom « Prosinac u Puli ». Organizatorica sajma je Lela Blekić, predsjednica udruge Razvoj.

Na sajmu se predstavljaju : OBRTNICI, HOBISTI, RUKOTVORCI, PROIZVOĐAĆI UKRASA , SUVENIRA I POKLONA, UDRUGE, PROIZVOĐAĆI SLASTICA, VINA, MEDA …… i mnogi drugi !

Sajam se održava na KORZU u Puli od 20 - 24.12., a postavljen je u natkrivenim šatorima, koji su osvijetljeni i omogućavaju pristup posjetiteljima sa svih strana. U želji da se oživi Grad Pula, spojeno je više ponuda u isti niz, tako da je na trgu Portarata postavljena ugostiteljska ponuda, u Flanatičkoj ulici cvijeće i ikebane, a Sajam je uzduž cijelog Korza.
Cijeli dio Grada biti će prigodno okićen, osvijetljen i veseo.

Uz Sajam Udruga tradicionalno radi akciju « Fuj Petarde », te na interesantan način dijeljenjem tiskanih šarenih balona, koje dijeli Djed Božićnjak, upućuje različite poruke opreza za uporabu petarda koje se po cijelom gradu vide u rukama ljudi i djece.

PRIDRUŽITE SE I PRIJAVITE ZA SUDJELOVANJE !!!!

PROGRAM :
 
SUBOTA, 20.12.
- BOZICNI HAND MADE SAJAM , KORZO,  9 - 20 H
- AKCIJA "FUJ PETARDE" - djeljenje balona , Zlatna vrata, 10 - 13 h , Udruga RAZVOJ
- KREATIVNA RADIONICA ZA DJECU , Zlatna vrata
 
NEDJELJA, 21.12.
- BOZICNI HAND MADE SAJAM , KORZO,  9 - 20 H
 
PONEDJELJAK, 22.12.
BOZICNI HAND MADE SAJAM , KORZO,  9 - 20 H
- AKCIJA "FUJ PETARDE" -djeljenje balona   , Zlatna vrata, Udruga RAZVOJ
 
UTORAK, 23.12.
BOZICNI HAND MADE SAJAM , KORZO,  9 - 20 H
- AKCIJA "FUJ PETARDE"- djeljenje balona  , Zlatna vrata, Udruga RAZVOJ
 
SRIJEDA, 24.12.
- BOZICNI HAND MADE SAJAM , KORZO,  9 - 20 H
- AKCIJA "FUJ PETARDE" -  djeljenje balona , Zlatna vrata, 10 - 14 h , Udruga RAZVOJ
- KREATIVNA RADIONICA ZA DJECU , 11-13 h, Zlatna vrata

 
Komentari
+2