Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Žene lansirale "Seks i grad" na vrh

Žene lansirale "Seks i grad" na vrh

Sa 55,7 mil. $ prihoda potučen i "Indiana Jones"

Četiri godine nakon kraja snimanja zadnje, šeste, sezone istoimene serije, Carry i prijateljice stigle su na velike ekrane.

U prvom vikendu prikazivanja u SAD-u, film je nadmašio sva očekivanja kompanije Warner Bros. Planirali su prihod između 25-30 milijuna $, a film je zaradio nevjerojatnih 55,7 mil. $, skinuvši sa prvog mjesta "Indiana Jones: Kraljevstvo kristalne lubanje" sa prihodom od 46 mil. $.

Čak 85% posto gledateljstva u petak činile su žene. "Žene vole planirati 'ženske' izlaske, i ovo im je bila prava prilika za to.", izjavio je Dan Fellman iz kompanije Warner Bros. Neke žene u Los Angelesu  čak su zakupile cijelu dvoranu za sebe i svoje prijateljice.

Potučen je i dosadašnji rekorder otvaranja u kategoriji 'R-rated' filmova (filmovi zabranjeni za mlađe od 17 godina, osim u pratnji odraslih), koji je dosad držala "Američka pita" iz 1999.

Darren Star, kreator filma "Seks i grad", tvrdi da je prerano govoriti o mogućem nastavku, ali je istaknuo da žene svih dobnih skupina vjerno prate dogodovštine junakinja.

Da li će biti snimljen nastavak, prosudite sami.
 
Komentari
+2
 

Vezani članci