Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Unplugged koncert grupe Meritas 12. prosinca na Trgu bana Jelačića

Unplugged koncert grupe Meritas 12. prosinca na Trgu bana Jelačića

„Advent u srcu Zagreba 2008.”

Grupa Meritas će u petak 12. prosinca svojom glazbom obogatiti adventski ugođaj na glavnom zagrebačkom trgu, gdje će u 20 sati na velikoj pozornici održati unplugged koncert u sklopu manifestacije „Advent u srcu Zagreba 2008.”.

Uz aktualni singl „Razlog za (bububu)“, Meri i Anita će skupa s dečkima iz benda predstaviti svoj najistaknutiji repertoar objedinjen na albumu Meritas Unplugged. Neće izostati ni nezaboravna „Igra”, „Napokon” , „Odjednom ti”, „Oblak”, „Dan je tvoj” i mnoge druge skladbe iz opusa benda koji je od samih početaka na glazbenoj sceni odisao finoćom svog specifičnog glazbenog izričaja i koji će zasigurno, unatoč niskim temperaturama, izmamiti mnoštvo ljudi na glavni gradski trg.

Valja svakako naglasiti da će predstojeći koncert na Trgu bana Jelačića biti prvi veliki unplugged koncert grupe Meritas u Zagrebu nakon jubilarnog koncerta koji je prije godinu dana održan u Tvornici kulture.

„Veseli nas što ćemo ovaj unplugged koncert održati u predbožićnom ambijentu i na otvorenome, pa pozivamo sve prijatelje grupe Meritas da nam se pridruže u zajedničkom glazbenom druženju, uz dobru atmosferu i kuhano vino!” poručila je Meri Jaman, koju zajedno s Anitom Valo od ovog iščekivanog koncerta dijeli svega nekoliko dana.

Ne propustite predbožićnu glazbenu gozbu uz Meritas 12. prosinca, na Trgu bana Jelačića, s početkom u 20 sati!

Foto: Matilda Rudec

 
Komentari
+2
 
Moderator
spirit
  • 12.12.2008 9:52:30
  • Bodova: 37579
  • Prijavi
veselim se